Σελίδες

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Eurovision Song Contest 2010 First Semi-Final - OSLO



Πρώτος Ημιτελικός  25-5-10

Σήμερα το βράδυ στις 22:00 απο την ΝΕΤ θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τον πρώτο ημιτελικό ο οποίος γίνεται στο Όσλο της Νορβηγίας . Ο σημερινός πρώτος ημιτελικός έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και συμμετέχει και η Ελλάδα στην προσπάθεια του Γιώργου Αλκαίου και των Friends με το τραγούδι ΄΄OPA΄΄.

Απο τις 17 χώρες που διαγωνίζονται σήμερα θα περάσουν στον τελικό του Σαββάτου μόνο οι 10 καλύτερες. Τα αποτελέσματα μέσω των οποίων θα μάθουμε τις 10 χώρες που περνάνε στον τελικό εξαρτώνται απο την κριτική επιτροπή αλλά και απο το τηλεοπτικό κοινό.

Yπάρχουν και κάποιες χώρες που έχουν κλειδώσει απευθείας την συμμετοχή τους στον τελικό του Σαββάτου. Αυτες είναι η Νικήτρια χώρα στην συγκεκριμένη περίπτωση η Νορβηγία καθώς και οι ΄΄Big Four΄΄ δλδ Ηνωμένο Βασίλειο , Γαλλία , Ισπανία και η Γερμανία. Στον Σημερινό Ημιτελικό μπορούν να ψηφίσουν επιπλέον η Γερμανία και η Ισπανία και όχι στον δεύτερο ημιτελικό.

Παρακάτω εμφανίζονται τα όνοματα των χωρών αλλά και η σειρά με την οποία πρόκειται να εμφανιστούν σήμερα στην σκηνή του Telenor Arena.

01.) Μολδαβία
02.) Ρωσία
03.) Εσθονία
04.) Σλοβακία
05.) Φιλανδία
06.) Λετονία
07.) Σερβία
08.) Βοσνία Ερζεγοβίνη
09.) Πολωνία
10.) Βέλγιο
11.) Μάλτα
12.) Αλβανία
13.) Ελλάδα
14.) Πορτογαλία
15.) ΠΓΔΜ
16.) Λευκορωσία
17.) Ισλανδία

Ποιες θα είναι οι 10 Χώρες που θα περάσουν στον Τελικό του Σαββάτου;

Απ.   Αν και είναι δύσκολα το να κάνουμε προγνωστικά διότι γίνονται και πάρα πολλές εκπλήξεις θα προσπαθήσω να ξεχωρίσω κάποιες χώρες που πιστεύω ότι θα είναι στον Τελικό. Για την Ακρίβεια θα δώσω την δική μου εκτίμηση για την 1Οαδα του τελικού με τυχαία σειρά.

Βέλγιο  ΠΕΡΑΣΕ
Ελλάδα  ΠΕΡΑΣΕ
Ισλανδία ΠΕΡΑΣΕ
Λετονία  ΧΑΘΗΚΕ   ΡΩΣΙΑ
Σερβία  ΠΕΡΑΣΕ
Σλοβακία ΧΑΘΗΚΕ  ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Αλβανία ΠΕΡΑΣΕ
Βοσνία ΠΕΡΑΣΕ
Μολδαβία ΠΕΡΑΣΕ
Φιλανδία ΧΑΘΗΚΕ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Ο Νικήτης του πρώτου ημιτελικού δείχνει ότι θα παιχτεί ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισλανδία. Εγω προσωπικά και θέλω αλλα και πιστεύω με βάση τα τραγούδια οτι η Ελλάδα θα είναι η Νικήτρια Χώρα του 1ου Ημιτελικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου