Σελίδες

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Eurovision Song Contest 2010 Second Semi-Final - OSLO



Δεύτερος Ημιτελικός  27-5-10

Σήμερα το βράδυ στις 22:00 απο την ΝΕΤ θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τον πρώτο ημιτελικό ο οποίος γίνεται στο Όσλο της Νορβηγίας .


Απο τις 17 χώρες που διαγωνίζονται σήμερα θα περάσουν στον τελικό του Σαββάτου μόνο οι 10 καλύτερες. Τα αποτελέσματα μέσω των οποίων θα μάθουμε τις 10 χώρες που περνάνε στον τελικό εξαρτώνται απο την κριτική επιτροπή αλλά και απο το τηλεοπτικό κοινό.

Yπάρχουν και κάποιες χώρες που έχουν κλειδώσει απευθείας την συμμετοχή τους στον τελικό του Σαββάτου. Αυτες είναι η Νικήτρια χώρα στην συγκεκριμένη περίπτωση η Νορβηγία καθώς και οι ΄΄Big Four΄΄ δλδ Ηνωμένο Βασίλειο , Γαλλία , Ισπανία και η Γερμανία. Στον Σημερινό Ημιτελικό μπορούν να ψηφίσουν επιπλέον η Νορβηγία το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία.

Παρακάτω εμφανίζονται τα όνοματα των χωρών αλλά και η σειρά με την οποία πρόκειται να εμφανιστούν σήμερα στην σκηνή του Telenor Arena.

01.) Λιθουανία
02.) Αρμενία
03.) Ισραήλ
04.) Δανία
05.) Ελβετία
06.) Σουηδία
07.) Αζερμπαϊτζαν
08.) Ουκρανία
09.) Ολλανδία
10.) Ρουμανία
11.) Σλοβενία
12.) Ιρλανδία
13.) Βουλγαρία
14.) Κύπρος
15.) Κροατία
16.) Γεωργία
17.) Τουρκία

Ποιες θα είναι οι 10 Χώρες που θα περάσουν στον Τελικό του Σαββάτου;


Απ. Αν και είναι δύσκολα το να κάνουμε προγνωστικά διότι γίνονται και πάρα πολλές εκπλήξεις θα προσπαθήσω να ξεχωρίσω κάποιες χώρες που πιστεύω ότι θα είναι στον Τελικό. Για την Ακρίβεια θα δώσω την δική μου εκτίμηση για την 1Οαδα του τελικού με τυχαία σειρά.

Ισραήλ  ΠΕΡΑΣΕ
Δανία  ΠΕΡΑΣΕ
Αρμενία  ΠΕΡΑΣΕ
Τουρκία  ΠΕΡΑΣΕ
Βουλγαρία  ΧΑΘΗΚΕ   ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Σουηδία  ΧΑΘΗΚΕ      ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Αζερμπαϊτζαν  ΠΕΡΑΣΕ
Γεωργία  ΠΕΡΑΣΕ
Ρουμανία  ΠΕΡΑΣΕ
Κύπρος  ΠΕΡΑΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου