Σελίδες

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010.....Φ4΄& Φ3΄.....17η Ημέρα......

Καλησπέρα σας.Καλή Επιτυχία και στις 16 ομάδες που συνεχίζουν σε αυτό το Μουντιάλ στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.....Σήμερα αρχίζει το Μουντιάλ...Σήμερα είναι η πρώτη ουσιαστική μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου....Η ομάδα που θα χάσει δεν θα περνάει στην επόμενη φάση και θα αποχωρεί απο την διοργάνωση......


.....Στόχος και των 16 είναι να προσπαθήσουν να διεκδικήσουν αυτό το τρόπαιο το οποίο θα το διεκδικήσουν δυο ομάδες στον Μεγάλο Τελικό της 11ης Ιουλίου.


219
Γερμανία - Αγγλία > 2,70 - 3,00 - 2,50 > U1,45 - O2,10
Η Γερμανία των δυο προσώπων. Στο πρώτο μάτς ήταν μια ομάδα που έκανε ότι ήθελε βέβαια αυτό είναι σχετικό ανάλογα και τον αντίπαλο. Στο δεύτερο μάτς δεν μπορούσε κανείς αυτήν την αρνητική αλλαγή που είχε και τις κόστισε και βαθμούς. Το τρίτο μάτς με την Γκάνα ήταν ένα μάτς στο οποίο πήρε αυτό που ήθελε. Η Αγγλία δεν είχε κάτι διαφορετικό. Στα τρία μάτς που έδωσε στην φάση των ομίλων ήταν το ίδιο κουραστική. Γινόταν εύκολα προβλέψιμη και συν της άλλης δεν μπορούσε να φτιάξει παιχνίδι. Στο τρίτο μάτς που ήθελε την νίκη έδειξε κάτι καλύτερο, δημιούργησε φάσεις όμως και πάλι κάτι της έλειπε. Ο ΟΠΑΠ έχει δείξει μικρή τάση προς την Αγγλία όμως οι αποδόσεις είναι πολύ κοντά όπως αρμόζει σε έναν εμφύλιο όπως αυτός.


220
Αργεντινή - Μεξικό > 1,45 - 3,50 - 6,00 > U1,60 - O1,85
 
Η Αργεντινή του Μαραντόνα έδειξε το πάθος να φτάσει ψηλά. Ο ίδιος ο Μαραντόνα δείχνει να το θέλει όσο τίποτα άλλο και αυτό έχει περάσει και στους παίχτες.Ήταν απο τις λίγες ομάδες που κέρδισαν και τα τρία παιχνίδια και πήρε χαλαρά την πρόκριση. Ο Μέσι δεν έχει έχει καταφέρει ακόμη και σκοράρει και αυτό είναι κάτι που περιμένουμε να δούμε. Το Μεξικό ομάδα καλή η οποία είχε και την τύχη να βρεί στον όμιλο μια Γαλλία που ήταν σε μαύρα χάλια. Αυτό φάνηκε στο μεταξύ τους μάτς εκεί όπου πήρε την πρόκριση μιας και επικράτησε με 0-2. Δεν με βρίσκει σύμφωνο ο ΟΠΑΠ στην ξεκάθαρη νίκη που δίνει στην Αργεντινή έχοντας τον άσο μόλις στο 1,45 που για μένα είναι χαμηλό.
 
 
Εν Συντομία.....
 
219 Γερμανία - Αγγλία > Γκόλ-Γκόλ - Over > 1,80 - 2,10  Π - Π  4-1
220 Αργεντινή - Μεξικό > Γκόλ-Γκόλ - Οver > 1,90 - 1,85 Π - Π  3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου