Σελίδες

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Χαράλαμπος...Ο ΄΄Al Capone΄΄....2/3


Γεια χαρά σε όλους σας είμαι ένα νέο άτομο εδώ στο Blog του Pari και θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω και εγώ απο την δική μου πλευρά! Παρασκευή σήμερα και στο κουπόνι μας ξεχωρίζουν τα παιχνίδια από το Κύπελλο Γερμανίας και από την Β' Γαλλίας! Έχουμε επίσης αγώνες και από Ιρλανδία, ένα ματς από Πορτογαλία, ένα από Α' Αγγλίας και ένα από Β' Σουηδίας! Δεν θα ανοιχτούμε πολύ σήμερα, καθώς αύριο ξεκινά η Premier Ligue και η Κόνφερενς. Απόψε θα κάνουμε απλώς ένα καλό ζέσταμα, ώστε να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το αυριανό πρόγραμμα!


206 Ανζέ - Μπουλόν > 2,10 - 2,85 - 3,05

Λοιπόν πρώτη μας στάση είναι το γήπεδο Ζαν Μπουέν, στο οποίο αναμετριούνται η
Ανζέ με την Μπουλόν. Και οι δυο στην πρώτη αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι, οι μεν γηπεδούχοι 0-0 μέσα στη Ντιζόν, ενώ οι φιλοξενούμενοι 1-1 εντός έδρας με την Κλερμόν. Αμφότερες δίνονται φαβορί για άνοδο, παρ'όλα αυτά ξεκίνησαν μέτρια τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι και οι δυο θα προσπαθήσουν να μην χάσουν. Μία ακόμα ισοπαλία δεν θα χαλούσε κανέναν! Το Χ έχει μεγάλες πιθανότητες σε αυτόν τον αγώνα και θα το τιμήσουμε. Χ στο Ζαν Μπουέν και 2,85.

207 Εβιάν - Βάν > 1,80 - 3,00 - 3,80

Το δεύτερο σημείο προέρχεται από το Παρκ Ντε Σπορ, μια αναμέτρηση ανάμεσα στην Εβιάν και την Βαν. Και οι δυο ξεκίνησαν νικηφόρα στο πρωτάθλημα. Η Εβιάν, η οποία βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στις επαγγελματικές κατηγορίες της Γαλλίας, έκανε την έκπληξη και κέρδισε εκτός έδρας την Μετς με 2-0. Η Βαν κέρδισε εντός έδρας στην πρεμιέρα την Τουρ με 1-0, σκοράροντας μόλις στο 4'. Από εκεί και πέρα μετά τίποτα δεν άλλαξε. Η Εβιάν φαίνεται καλύτερη σαν σύνολο. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν αρκετές απουσίες σήμερα. Έχει ψυχολογία η Εβιάν και πιστεύω αυτό να την βοηθήσει και εντός αγωνιστικού χώρου!Θα πάω με τον άσσο του 1,80.


213 Τρουά - Νάντ > 2,40 - 2,85 - 2,60

Το τρίτο και τελευταίο σημείο για σήμερα προέρχεται από το Σταντ Ντε Λ' Ομπ! Εκεί αναμετριούνται η Τρουά με την Ναντ! Αμφότερες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα της Ligue 2.Οι γηπεδούχοι έχασαν με 1-0 στην έδρα της Βαν, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εντός έδρας από την Λε Μαν (0-2) το βράδυ της Δευτέρας. Αφού και οι δυο έχασαν στην πρεμιέρα, θα προσπαθήσουν να μην δεχτούν γκολ.Αναμένεται κλειστό παιχνίδι. Εγώ θα επιλέξω την ισοπαλία και το 2,85.



Εν Συντομία...

206 Ανζέ - Μπουλόν > Χ > 2,85 Πέρασε 0-0
207 Εβιάν - Βάν > Άσος > 1,80 Πέρασε 4-0
213 Τρουά - Νάντ > X > 2,85 Χάθηκε 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου