Σελίδες

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Χαράλαμπος...Ο ΄΄Al Capone΄΄...1/2 & 1/1


Χαίρεται φίλοι μου. Μετά από ένα Σαββατοκύριακο στο οποίο δεν τα πήγαμε και πολύ καλά, έχουμε μπροστά μας το νέο κουπόνι. Τρίτη σήμερα και στο κουπόνι μας ξεχωρίζουν τα πλέϊι όφ από το Champions League. Επίσης έχουμε πλήρη αγωνιστική σε Β' Γαλλίας και Κόνφερενς. Σε εξ αναβολής αγώνα για το Σαμπιονά η Μονακό θα υποδεχτεί την Μονπελιέ. Το κουπόνι περιλαμβάνει στη σύνθεση
του και δύο ματς από το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Άρης θα υποδεχτεί την Αούστρια Βιέννης και η Μπεσίκτας την Ελσίνκι.



106 Ζενίτ - Οσέρ > 1,55 - 3,50 - 4,50 > U1,50 - O2,00

Στο γήπεδο Πετρόφσκι της Αγίας Πετρούπολης θα αναμετρηθούν οι δυο ομάδες.Η Ζενίτ στον προηγούμενο προκριματικό γύρο είχε αποκλείσει την Ουνιρέα Ουρζιτσένι. Στο εγχώριο πρωτάθλημα οδηγεί την κούρσα αήττητη (12-4-0), ενώ το Σάββατο που μας πέρασε, ήρθε ισόπαλη με την Ντιναμό Μόσχας (1-1).
Μέτρια ξεκίνησαν τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα οι Γάλλοι, καθώς έχουν δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια.Η αποστολή των Γάλλων ταξίδεψε την Κυριακή για Ρωσσία, προφανώς για να συνηθίσουν οι παίκτες τις κλιματολογικές αλλαγές.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Ρώσσοι είναι πιο έτοιμοι από ότι οι Γάλλοι. Έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και αυτό θα τους βοηθήσει ιδιαίτερα πιστεύω! Αντίθετα η Οσέρ έχει κάνει μόλις δύο επίσημους αγώνες και ακόμα είναι στο «ψάξιμο». Θα πάω με τους γηπεδούχους.


117 Γιούνγκ Μποϊς - Τότεναμ > 4,00 - 3,40 - 1,65 > U1,75 - O1,70

Στο γήπεδο Σταν Ντε Σουίς θα αναμετρηθούν οι δυο ομάδες.Η Γιουνγκ Μπόις προέρχεται από μια τεράστια επιτυχία! Στον προηγούμενο γύρο κατάφερε να αποκλείσει την Φενερμπαχτσέ. Από την άλλη όμως, προέρχεται από μια άσχημη εμφάνιση, από όπου ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας από την Ξαμάξ. Αμφίβολος για τους «Μπόις» είναι ο βασικός αμυντικός Ντούνταρ, ο οποίος αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο.
Καλή εμφάνιση από την Τότεναμ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Μάντσεστερ Σίτι. Οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0, παρ' όλα αυτά οι «spurs» έδειξαν ότι μπροστά στο κοινό τους μπορούν να είναι αφεντικό κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.Ο μέσος Τζίνας καθώς και ο «ογκώδης» κεντρικός αμυντικός Λέντλεϊ Κινγκ, έμειναν στο Λονδίνο, λόγω τραυματισμών.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γιουνγκ γνωρίζει πως το φαβορί είναι η Τότεναμ. Από την άλλη όμως, οι Άγγλοι θέλουν το θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας για να είναι πιο άνετοι στον επαναληπτικό! Πειστική η εμφάνιση της Τότεναμ με την Σίτι. Θα πάω με το διπλό του 1,65.



Εν Συντομία...

106 Ζενίτ - Οσέρ > Άσος > 1,55 Πέρασε 1-0
117 Γιούνγκ Μποϊς - Τότεναμ > Διπλό > 1,65 Χάθηκε 3-2


  • Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, θα κρατήσω το «γκολ-γκολ» στο παιχνίδι της Ντιναμό με τον Άγιαξ, για όσους ποντάρουν στο διαδίκτυο. Οι γηπεδούχοι διατηρούν την καλή επαφή τους με τα δίχτυα από τις αρχές του περασμένου Μαΐου, ενώ ο «Αίαντας» με την ίδια ευκολία που σκοράρει δέχεται και γκολ. Ιδανική επιλογή το «γκολ-γκολ» λοιπόν με απόδοση 1,75 (BWIN).


Εν Συντομία....

118 Ντιναμό Κιέβου - Άγιαξ > Γκόλ-Γκόλ > 1,75 ( BWIN ) Πέρασε 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου