Σελίδες

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Χαράλαμπος...Ο ΄΄Al Capone΄΄...2/3


Γεια χαρά σε όλους σας. Σάββατο σήμερα και το κουπονάκι μας έχει από όλα τα καλά. Αγγλία θέλεις; Γερμανία θέλεις; Γαλλία θέλεις; Τα μεγάλα πρωταθλήματα είναι εδώ. Χθες για όσους επέλεξαν τους αγώνες σε σύστημα, σίγουρα πληρώθηκαν με κέρδος περίπου τα διπλά λεφτά τους. Πολύ μεγάλο διπλό το οποίο, σας έδωσε μόνο ο Al Capone, έβγαλε η Τουρ μέσα στην Εβιάν. Πιάσαμε επίσης και τον μεγάλο (σε απόδοση) άσσο της Νιμ, ενώ δεν πέρασε το Χ2 της Βαν μέσα στην Μετς.Τέλος πάντων, ελπίζω να μείνατε ευχαριστημένοι από χ8ες. Για σήμερα θα σταθούμε πάλι σε εξίσου καλά σημεία.Οι βόλτες μας σήμερα θα είναι καθαρά από αγγλικά γήπεδα και πιστεύουμε να φτάσουμε στην επιτυχία.


247 Γουέστ Χάμ - Μπόλτον > 2,10 - 3,10 - 2,85 > U1,70 - O1,75

Η Μπόλτον έχει σημειώσει έξι νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Γουέστ Χαμ.Πολλές αδυναμίες έδειξε την προηγούμενη βδομάδα η Γουέστ Χαμ, η οποία ηττήθηκε στην έδρα της Άστον Βίλα με 3-0. Σημαντικό πρόβλημα φάνηκε να έχει στην άμυνα, καθώς οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν "δεθεί" ακόμη μεταξύ τους! Εκτός αποστολής και σήμερα, θα μείνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Τόμας Χιτζλσπρέγκερ. Επίσης δεν υπολογίζονται ο επιθετικός ΜακΚάρθι και ο Ελβετός μέσος Μπεχράμι.Θετική εμφάνιση της Μπόλτον κόντρα στη Φούλαμ. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, όμως αν κάποια από τις δύο αδικείται από το τελικό 0-0, αυτή ήταν η Μπόλτον. Είχε αρκετές ευκαιρίες, ενώ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στάθηκε άτυχη, όταν το σουτ του Χόλντεν βρήκε το δοκάρι. Πλήρης ουσιαστικά η αποστολή, αφού δεν επηρεάζουν οι απώλειες των αναπληρωματικών χαφ ΜακΚαν και Τζόι Ο' Μπράιεν.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γουέστ Χαμ έδειξε στην πρεμιέρα ότι ακόμη χρειάζεται πολλή δουλειά. Η Μπόλτον δεν έκανε καμιά εμφανισάρα απέναντι στην Φούλαμ, όμως είναι πολύ πιο δεμένη σαν ομάδα και έχει την ποιότητα στην επίθεση να πετύχει κάποιο τέρμα. Θα πάω με το καλοπληρωμένο "διπλό" του ΟΠΑΠ στο 2,85.


282 Τορκί - Μπράντφορντ > 1,80 - 3,25 - 3,45 > U1,60 - O1,85

Επαγγελματική νίκη πραγματοποίησε η Τορκί εκτός έδρας επί της Λίνκολν με 0-2, η οποία την ανέβασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα! Άψογη η αμυντική της λειτουργία, αφού κατάφερε με επιτυχία να "κλειδώσει" πρώτα τα μετόπισθεν, ενώ εκμεταλλεύτηκε και τα στημένα, σημειώνοντας τα γκολ της νίκης (0-1 26', 0-2 71'). Αμφίβολος και για σήμερα ο επιθετικός Γκρίτον.Έστω και με άγχος, τα κατάφερε και επικράτησε με 1-0 της Στίβενεϊτζ. Η Μπράντφορντ ευτύχησε να προηγηθεί με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Εβανς και παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, κατάφερε να κρατήσει το υπερπολύτιμο 1-0. Για δεύτερο ματς αμφίβολος ο ηγετικός στόπερ Σ. Γουίλιαμς. Εκτός παραμένουν ο επιθετικός Οζμπορν και ο μέσος Ντιν, αμφότεροι χωρίς συμμετοχή.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τορκί έχει δείξει από την αρχή τα "δόντια" της. Καθαρά λόγω εξαιρετικής αμυντικής λειτουργίας και προβληματικής εικόνας που έχει η Μπράντφορντ μέχρι τώρα, θα πάω με τον άσσο του 1,80.


288 Κέτερινγκ - Ντάρλινγκτον > 2,35 - 3,30 - 2,35

Σε ένα επεισοδιακό ματς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της Λούτον, από την οποία γνώρισε την ήττα με 3-1 εντός έδρας. Ο τεχνικός, Λι Χάρπερ, εξέφρασε πολλά παράπονα για τη διαιτησία, τόσο για τα πέναλτι που δόθηκαν εις βάρος της ομάδας του, όσο και για δύο κόκκινες που δέχθηκαν παίκτες της Κέτερινγκ. Ντεμπούτο έκανε ο 23χρονος φορ Μακόφο (πρώην Μπέρτον). Τιμωρημένοι δύο βασικοί, ο καλός φορ Κρίστι και ο ηγετικός στόπερ Ρόπερ.Αήττητη παρέμεινε η Ντάρλινγκτον, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 78', κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Ολτρινχαμ με εντυπωσιακή ανατροπή στο φινάλε. Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι. Στο δεύτερο η Όλντριχαμ ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μάλιστα πέτυχε δύο γκολ (51', 78'). Παρ' όλα αυτά στην "Ντάρλο" δεν τα παράτησαν και με μια αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία λεπτά, μείωσαν αρχικά με αυτογκόλ στο 82' και ισοφάρισαν τελικά στις καθυστερήσεις. Εκτός ο μέσος Μπραφ, αμφίβολος ο αμυντικός Οστιν (2 συμ).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κέτερινγκ έχει δύο σημαντικές απουσίες λόγω τιμωριών. Η Ντάρλινγκτον έχει και την ποιότητα και την εμπειρία για το "διπλό" του 2,35 κόντρα σε μια πληγωμένη Κέτερινγκ.



Εν Συντομία...

247 Γουέστ Χάμ - Μπόλτον > Διπλό > 2,85 Πέρασε 1-3
282 Τορκί - Μπράντφορντ > Άσος > 1,80 Πέρασε 2-0
288 Κέτερινγκ - Ντάρλινγκτον > Διπλό > 2,35 Χάθηκε 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου