Σελίδες

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Χαράλαμπος...Ο ΄΄Al Capone΄΄...2/3


Καλησπέρα σας. Λόγω κάποιων υποχρεώσων που είχαμε δεν μπορούσα να είμαι κοντά σας τις τελευταίες 2-3 μέρες. Από σήμερα όμως θα είμαι και πάλι εδώ. Παρασκευή σήμερα και το κουπονάκι μας αρχίζει σιγά σιγά και μεγαλώνει. Έχουμε αγώνες από την Β' Γερμανίας, την Β' Γαλλίας και την Ιρλανδία. Επιπλέον έχουμε το ντέρμπι στην Bundesliga ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Βόλφσμπουργκ, δύο αγώνες για την Τουρκία, ένα για την Ολλανδία, ένα για την Β' Ιταλίας και έναν βέλγικο αγώνα.Πάμε σιγά σιγά να δούμε τους αγώνες που θα μας απασχολήσουν για σήμερα.


205 Εβιάν - Τούρ > 1,80 - 3,00 - 3,75

Συνεχίζοντας την καλή της πορεία η Εβιάν, πέρασε με 1-0 από τη Ναντ. Κριτήριο σε αυτή τη νίκη στάθηκε ο επιθετικός της ομάδας, Αντνάν, ο οποίος σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. ''Δεν αλλάζουμε μυαλά, στόχος η παραμονή'', δήλωσε ο Καζονί.Κεντρικό πρόσωπο της Τουρ είναι ο Ιβοριανός Γκούιε ο οποίος πέτυχε για δεύτερη φορά χατ τρικ και οδήγησε την ομάδα του στο 3-2 επί της Κλερμόν. Αποβλήθηκε την Τρίτη και είναι τιμωρημένος σήμερα ο αμυντικός Μουαμπέ (3 συμ.).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι φαίνονται ασταμάτητοι, όμως η Τουρ δεν θα μασήσει στο ουδέτερο Parc des Sports του Annecy. Πάμε με το ''διπλό'' του 3,75 (4,33 στη BWIN, για όσους από εσάς τζογάρουν και στο διαδίκτυο).


209 Μέτς - Βάν > 1,95 - 2,90 - 3,60

Απαράδεκτη για ακόμα μία φορά εμφανίστηκε η Μετς. Το βράδυ της Δευτέρας δεν τα κατάφερε και γνώρισε τελικά νέα ήττα με 0-1 από την Τρουά, αποτέλεσμα που την άφησε μόνη στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς βαθμό και γκολ στο ενεργητικό της. Ένα μήνα θα μείνει εκτός ο έμπειρος τερματοφύλακας Μαρισέζ (άπειροι οι αναπληρωματικοί). Τραυματίας είναι και ο έμπειρος αμυντικός Μπορμπικονί (1 συμ.), απών παραμένει και ο Πορτογάλος στόπερ-χαφ Νούνο Φρεσό (1 συμ.), ενώ εκτός αποστολής έμεινε σήμερα και ο έμπειρος Μαροκινός οργανωτής Μοχτάρι (3 συμ.).
Αντέδρασε άμεσα μετά το διασυρμό της στην Εβιάν και με πολύ καλή και πειστική εμφάνιση κατάφερε να ''γυρίσει'' το σκορ πριν την ολοκλήρωση του α' ημιχρόνου (2-1), χάρη στα γκολ του νεοαποκτηθέντα, πρώην επιθετικού της Ουτρέχτης, Λοβάλ (29') και του στόπερ Λεγκουέν (40'). Διαθέσιμος θα είναι σήμερα για τον Λε Μινιάν ο έμπειρος στόπερ Ντελομό.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί το διάστημα αυτό η Μετς είναι κάκιστες! Πλέον και χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα και με παραπάνω πίεση τα πράγματα δυσκολεύουν για αυτήν. Η Βαν από την άλλη με αυτοπεποίθηση και γνωρίζοντας τις ''γκέλες'' της Μετς, θα πάει χωρίς άγχος να καθαρίσει το παιχνίδι! Θα πάω με το Χ2 και κόντρα στη Μετς, με απόδοση 1,55 (1,72 στη BWIN). Για όσους θέλουν να ''ρισκάρουν μπορούν και να επιλέξουν το ''διπλό'' σε τιμές γύρω στο 3,40.


210 Νίμ - Γκρενόμπλ > 2,25 - 2,85 - 2,80

Έφτασε μια ανάσα από το 1-1 στην Μπουλόν, αλλά στο 93' δέχθηκε δεύτερο γκολ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 37' με αυτογκολ κι ενώ η ισοφάριση του Τογκολέζου σκόρερ Τζόναθαν Αγιτέ στο 87', έδειχνε πως θα τους χάριζε τον βαθμό, στις καθυστερήσεις του αγώνα ήρθε η... μαχαιριά. Τραυματίστηκε και α λείψει ο ο δεξιός μεσοεπιθετικός Μουκάντζο (2 συμ.) Δεν προλαβαίνει ο νεοαποκτηθείς από τη Χάβρη επιθετικός Ζιλιοτί.Δυο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει γνώρισε η ομάδα του Μέτσα Μπαζντάρεβιτς μέσα σε λίγες μέρες. Στο 0-2 της Τρίτης από την Ανζέ, ο Λιουμπόγια βρέθηκε κοντά στο γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά στην επανάληψη έπεσε αισθητά η απόδοσή του. Σήμερα έμεινε εκτός αποστολής για πρώτη φορά. Τραυματίστηκε ο μεσοαμυντικός Ζυάν (2 συμ.).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Νιμ παραδοσιακά βασίζεται περισσότερο στην έδρα της. Η Γρενόμπλ είναι ό,τι να 'ναι. Πιστεύω ότι οι''κροκόδειλοι'' σήμερα θα κάνουν την πρώτη φετινή τους νίκη. ''Άσσος'' λοιπόν και 2,25 για την Νιμ (2,50 στη BWIN).



Εν Συντομία...

205 Εβιάν - Τούρ > Διπλό > 3,75 Πέρασε 1-2
209 Μέτς - Βάν > Χ2 > 1,55 Χάθηκε 1-0
210 Νίμ - Γκρενόμπλ > Άσος > 2,25 Πέρασε 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου