Σελίδες

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Paris-BetNews!...0/4


Καλησπέρα σας. Ερχόμαστε στα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Μεσοβδόμαδα οι διοργανώσεις του Champions League και του Europa League μας έδωσαν πολλά, αν και θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί ακόμη καλύτερα και για τις ελληνικές ομάδες. Το μόνο θετικό ήταν δυο ισοπαλίες αυτή του Παναθηναϊκού με την Ρουμπίν Καζάν και του Άρη χθες με αντίπαλο την Λεβερκούζεν.

Σήμερα, το κουπόνι επιστρέφει στα γνώστα λιμέρια με Γερμανία 2, Τουρκία 1, Γαλλία 2, Βέλγιο 1, Γερμανία 1, Τσάμπιονσιπ, Πρέμιερ Ιρλανδίας, Ιταλία 2, Ολλανδία 1, Ισπανία 2, Αργεντινή και Μεξικό.

Γερμανία 2...

202 Χέρτα - Γκρόϊτερ Φίρτ > 1,55 - 3,50 - 4,55 > U1,90 - Ο1,55

Η Γηπεδούχος ομάδα έχει την εμπειρία, μην ξεχνάμε ότι έρχεται απο τα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας, εκεί όπου θέλει να βρεθεί σύντομα. Κάτι τέτοιο δεν θα το λέγαμε για την Γκροϊτερ Φίρτ, ομάδα που ξεκινάει καλά στις πρώτες θέσεις, όμως στο τέλος χαλάει η ίδια αυτό που έχει φτιάξει όλο το χειμώνα. Παράδοση δεν υπάρχει μεταξύ τους. Προσωπικά θα επιλέξω την περίπτωση των πολλών τερμάτων που πληρώνει καλά με απόδοση 1,55.

Βέλγιο 1...

213 Κορτραϊκ - Γκένκ > 3,85 - 3,45 - 1,65 > U2,00 - Ο1,50

Ξεκινήσε σχετικά καλά η Κορτραϊκ, στην συνέχεια όμως έδειξε ότι δεν μπορεί να σταθεί σε αυτήν την κατηγορία τόσο εύκολα. Σήμερα αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος την Γκένκ. Ομάδα που έχει ξεφύγει εφτά βαθμούς μπροστά απο την Γάνδη και οχτώ απο την Άντερλεχτ. Αυτή η διαφορά θα φέρει ακόμη μια επικράτηση ή θα λειτουργήσει αρνητικά; Προσωπικά, δεν θα προτείνω το διπλό αλλά τα πολλά τέρματα. Μην Ξεχνάμε βέβαια ότι την Γκένκ δεν την ευνοεί και η Παράδοση κόντρα στην Κορτραϊκ εκεί, όπου ως τώρα δεν έχει νίκη.

Γερμανία 1...

214 Αμβούργο - Μπάγερν Μονάχου > 2,55 - 3,20 - 2,30 > U1,75 - O1,70

Ναί! Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της σημερινής ημέρας. Ντέρμπι Γερμανίας με το Αμβούργο να υποδέχεται μια διαφορετική Μπάγερν Μονάχου. Το Αμβούργο ξεκίνησε αρκετά καλά, στην συνέχεια παρουσίασε κάποια κοιλιά στο πρωτάθλημα. ενώ τις τελευταίες αγωνιστικές βρήκε την φόρμα της. Είναι η ομάδα που έσπασε το απόλυτο σερί της Μαϊντζ. Η δε Μπάγερν προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να ανέβει στις πρώτες θέσεις, ώστε να διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα. Η Παράδοση τα τελευταία χρόνια είναι υπέρ της ομάδας του Αμβούργο. Εγώ απο την άλλη θα προτιμήσω τα πολλά τέρματα μιας και στα παιχνίδια που έχουν δώσει φέτος σκοράρουν αρκετά.

Τσάμπιονσιπ...

215 Μπρίστολ Σίτι - ΚΠΡ > 3,25 - 3,25 - 1,85 > U1,70 - Ο1,75

Στην τελευταία θέση βρίσκει κανείς την Μπρίστολ Σίτι, σε αντίθεση με την αυτήν της ΚΠΡ που συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της, με στόχο την άνοδο στην Premier League. Μια ΚΠΡ η οποία παραμένει αήττητη στα εκτός έδρας και είναι κάτι που θέλει να συνεχίσει και μετά το σημερινό παιχνίδι. Σε τρεις αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι δυο ομάδες τα τελευταία χρόνια έχουμε δυο ισοπαλίες και μια νίκη υπέρ της Μπρίστολ Σίτι με 1-0. Σήμερα θεωρώ εξαιρετική περίπτωση τα πολλά τέρματα, τα οποία και θα στηρίξω.


Εν Συντομία....

202 Χέρτα - Γκρόϊτερ Φίρτ > Over > 1,55 Χάθηκε 2-0
213 Κορτραϊκ - Γκένκ > Οver > 1,50 Χάθηκε 1-0
214 Αμβούργο - Μπάγερν Μονάχου > Over > 1,70 Χάθηκε 0-0
215 Μπρίστολ Σίτι - ΚΠΡ > Οver > 1,75 Χάθηκε 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου