Σελίδες

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Nikos Igoumenos-BetNews!...3/4



Καλημέρα σας! Είμαι ο Νίκος Ηγούμενος και απο δω και στο εξής θα τα λέμε και μέσα απο το Paris-betnews με τις δικές μου προτάσεις όσο αναφορα το κουπόνι του στοιχήματος!!Σήμερα την πιο πολύ προβολή έχουν τα μάτς για τους ομίλους του Champions League,και σε αυτά θα κινηθούμε σήμερα.


103 Μπράγκα - Άρσεναλ

Η Άρσεναλ προέρχεται απο την εντός έδρας ήττα με ανατροπή απο την Τότεναμ με σκορ 2-3!!Και η Μπράγκα στην ίδια μοίρα με την Άρσεναλ ερχεται απο ήττα στην εδρα της Γκιμαράες με σκορ 2-1.Σε αυτό το ματς βλέπουμε το Διπλό ένα διπλό που η Άρσεναλ πρέπει να πάρει για να καθαρίσει την πρώτη θέση μιας και η πρόκριση φαντάζει δύσκολο να χαθεί.Η Μπράγκα βέβαια δεν είναι αδιάφορη αλλά δεν είναι φόβητρο σε αυτή την Άρσεναλ.


104 Οσέρ - Μίλαν

Η Μίλαν διανύει περίοδο φόρμας!Η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι φιγουράρει στην πρώτη θέση της Serie A,μετά τη νίκη επι της Φιορεντίνα με σκόρ 1-0.Η Όσερ ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Σεντ ετιέν αλλα συνεχίζει της υψηλές πτήσεις,και θέλει να τελείωνει και την υπόθεση πρόκριση!Εδώ βλέπουμε το διπλό της Μίλαν λόγο της ψυχολογίας που έχει απο τα θετικά αποτελέσματα αλλά και την αναμφισβήτητη ποιότητα που διαθέτει.



101 Άγιαξ - Ρεάλ Μαδρίτης 

Η ομάδα του Μουρίνιο μοιάζει ασταμάτητη αυτή τη περίοδο και προπορέβεται στην πρώτη θέση της Primera Division.Με έναν Ρονάλτνο να κάνει τρομερά πράγματα η Ρεάλ συνέτριψε με 5-1 την Ατλέτικ Μπιλμπάο με τον πορτογάλο να κάνει χατ-τρικ και να φτάνει τα 15 γκόλ στο πρωτάθλημα.Ο Αίαντας δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, σκόνταψε εντός έδρας με την χέρενφειν (0-0) και απομακρίνεται απο τη κορυφή.Η Ρεάλ έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου σε αντίθεση με τον Άγιαξ που δεν φαίνεται πως μπορεί να μπει σφήνα στη Μίλαν!Εδω βλέπουμε τα πολλά τέρματα για το λόγο οτι η Ρεάλ είναι αδιάφορη και ο Μουρίνιο ίσως ξεκουράσει κάποιους βασικούς ενόψει El classico!



106 Ρόμα - Μπάγερν Μονάχου

H Ρόμα κέρδισε την Ουντινέζε με 2-0 για την 13η Αγωνιστική του πρωταθλήματος!Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι φαίνεται να ρεφάρει το κακό ξεκίνημα και να ανεβαίνει η αποδοσή της!Η Μπάγερν δεν μπόρεσε να φύγει με το διπλό απο την έδρα της Λεβερκούζεν μιας και κόλλησε στο 1-1 και βρίσκεται 10 πόντους μακριά απο την κορυφή! Η Μπάγερν έχει καθαρίσει την πρώτη θέση,και η Ρόμα δεν φαίνεται να έχει τάσεις αυτοκτονίας.Εδώ θα πάμε με το Goal δύσκολα να μην σκοράρουν και οι 2 ομάδες σε αυτο το παιχνίδι!




Εν Συντομία...


103 Μπράγκα - Άρσεναλ > Διπλό > 1,75 Χάθηκε 2-0
104 Οσέρ - Μίλαν > Διπλό > 2,05 Πέρασε 0-2
101 Άγιαξ - Ρεάλ Μαδρίτης > Over > 1,60 Πέρασε 0-4
106 Ρόμα - Μπάγερν Μονάχου > Goal > 1,45 Πέρασε 3-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου