Σελίδες

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Champions League...1η Αγωνιστική - Φάση των 16...2/4


Επιστροφές...καταστροφές! Είναι αλήθεια ότι η πρώτη μέρα της φάσης των <<16>>,του Champions League δεν συνοδεύτηκε με επιτυχίες των γηπεδούχων,αλλά με δικές μας επιτυχίες καθώς είχα δώσει την Σάλκε Χ2 και Goal,ενώ την Τότεναμ Χ2 και over. Όπως καταλάβατε κλείσαμε με...3/4!
Σήμερα ακόμη δυο Μεγάλα παιχνίδια μας περιμένουν με την Άρσεναλ να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και την Ρόμα να φιλοξενεί την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

159 Άρσεναλ - Μπαρτσελόνα > 3,75 - 3,25 - 1,80

Στις 21:45 απο την ΝΕΤ,θα έχουν την δυνατότητα να δούμε μια...Super αναμέτρηση.Οι δυο ομάδες τα είπαν και την περσινή σεζόν με την Μπαρτσελόνα να παίρνει τελικά την πρόκριση. Η Άρσεναλ είναι στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Premier League,μάλιστα προέρχεται και απο νίκη επί της Γούλβς με σκορ 2-0. Ο Αρσέν Βεγκέρ σε δηλώσεις που έκανε,αναφέρθηκε σε πίστη για την κατάκτηση του δισκοπότηρου. Εγώ δεν αποκλείω να είδε κανένα όνειρο...αλλά στο τέλος θα ξυπνήσει! Απο την άλλη πλευρά η Μπαρτσελόνα είναι στην κορυφή της Primera Division,παρά την ισοπαλία με την Χιχόν και το τελικό 1-1. Σημαντική απώλεια είναι αυτή του Κάρλες Πουγιόλ.

160 Ρόμα - Σαχτάρ Ντόνετσκ > 1,85 - 3,20 - 3,50

Ρόμα έχεις πάρει...κατηφόρα! Δεν μας τα λέει καλά την φετινή σεζόν η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι,μιας και στο πρωτάθλημα έχει πέσει στην όγδοοη θέση και μεταξύ μας δύσκολα θα τερματίσει  πολύ ψηλά. Οικονομικά έχει προβλήματα,μάλιστα τις προηγούμενες βδομάδες είχε ακουστεί για πώληση των μετοχών. Απέναντι σε μια Σαχτάρ που οικονομικά δεν έχει κανένα πρόβλημα και πάει στο <<Ολίμπικο>> για ένα θετικό αποτέλεσμα,ώστε να ελπίζει σε κάποια πρόκριση στην επόμενη φάση των <<8>>. Απουσίες υπάρχουν και για τις δύο ομάδες,όμως όλα μπορούν να συμβούν.

Εκτίμηση
159 Άρσεναλ - Μπαρτσελόνα > Διπλό - Over > 1,80 - 1,55 Χάθηκε - Πέρασε 2-1
160 Ρόμα - Σαχτάρ Ντόνετσκ > Άσος - Goal > 1,85 - 1,60 Χάθηκε - Πέρασε 2-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου