Σελίδες

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ vs ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ...5/8


Λίγες ώρες πρωτού ξεκινήσει το Μεγάλο Ντέρμπι ανάμεσα στους δυο <<αιωνίους>>,ας θυμηθούμε τι έγινε στο περσινό παιχνίδι εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε φύγει έχοντας δεχτεί περισσότερα γκολ. Κακά τα ψέματα ήταν όχι μέτριος,αλλά κακός απέναντι σε έναν Ολυμπιακό όπου πέρσι ήταν τραγικός στο σύνολο για αυτό έμεινε και πέμπτος,όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι έκανε ότι δεν έκανε σε όλα τα άλλα. Μεγάλο παιχνίδι για τον Ζαϊρί. Βέβαια ήταν και η μέρα του Κώστα Μήτρογλου,πετυχαίνοντας δυο γκολ και ειδικά το δεύτερο,ήταν φοβερό.

Σήμερα λοιπόν θα μάθουμε τι θα συμβεί στο ''Ελ Κλάσικο'',στις 19:30 ζωντανά απο την ΝΕΤ. Ο Ολυμπιακός έχοντας διαφορά 7 πόντων θα προσπαθήσει να πάρει μια μεγάλη νίκη ή έστω μια ισοπαλία,ώστε να αποδείξει ότι το πρωτάθλημα είναι δικό του. Απο την άλλη ο Παναθηναϊκός μη έχοντας κάτι άλλο θα παλέψει μήπως πάρει ένα διπλό που θα τον βάλει και πάλι στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Μεταξύ μας,ανεξαρτήτου αποτελέσματος το πρωτάθλημα έχει τελιώσει εδώ και πολύ καιρό. Προσωπική μου άποψη είναι ότι η αποχώρηση του Νικόλα Πατέρα απο τον Παθηναϊκό,ήταν το τέλος στην διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος. Διότι αλλιώς θα ήταν να έχουμε τον Νικόλα Πατέρα κόντρα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και είναι διαφορετικά τώρα όπου ο Βαγγέλης Μαρινακής δεν έχει αντίπαλο και κατ΄επέκταση και ο Ολυμπιακός ως ομάδα. 

Στοιχηματική Εκτιμήση

  1. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός > Άσος > 1,80 Πέρασε 2-1
  2. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός > Over > 2,00 Πέρασε 2-1
  3. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός > Goal > 1,85 Πέρασε 2-1
  4. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός > 2ημ > 4,00 Χάθηκε 1-0
  5. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός > 2ημ-1τελ > 28,00 Χάθηκε 2-1
  6. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός > 2-1ΑΚ.ΣΚ. > 7,50 Πέρασε 2-1
  7. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός > 2-3Γκόλ > 1,70 Πέρασε 2-1
  8. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός > 11-12Κόρνερ > 4,20 Χάθηκε 7-8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου