Σελίδες

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Champions League...Φάση των 16-Επαναληπτικοί,Μέρος 2ο...1/2


Οι έδρες μίλησαν και τα φαβορί,πέρασαν στην επόμενη φάση του Champions League. Μπαρτσελόνα και Σαχτάρ Ντόνετσκ,θα δώσουν το παρών στην φάση των ''8''. Η δεύτερη για πρώτη φορά στην ιστορία της. Λίγα λόγια για το Μεγάλο παιχνίδι που είδαμε απο το Mega να πούμε. Εκεί όπου στο πρώτο ημίχρονο δεν θα έλεγα ότι είδαμε το φοβερό παιχνίδι,σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο εκεί όπου άνοιξε το παιχνίδι,είχαμε και το αυτο-γκολ με το οποίο ήρθε το 1-1 για την Μπαρτσελόνα και ειδικά το 2-1 του Τσάβι,ήταν το τέρμα που άνοιξε το παιχνίδι. Δεν άργησε όμως και το τρίτο γκολ που ολοκλήρωσε το θέμα  της πρόκρισης. Σκλήρη ήταν η απόφαση του διαιτητή να δώσει δεύτερη κίτρινη στον Φαν Πέρσι,αφήνοντας την ομάδα του με παίχτη λιγότερο. Βέβαια οι 19 τελικές προσπάθειες της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Άρσεναλ,λέει πάρα πολλά.

157 Σάλκε - Βαλένθια > 2,25 - 3,20 - 2,60

Στο πρώτο παιχνίδι,ήταν λογικό ότι ο Ραούλ θα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής μιας και με το δικό του γκολ,η Σάλκε ισοφάρισε σε 1-1 και πήρε το αβαντάζ,για το σημερινό επαναληπτικό. Σήμερα στην έδρα της, η ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ θέλει να πάρει την πρόκριση για την φάση των ''8''.
Η Σάλκε,στο πρωτάθλημα έχει ανεβάσει στροφές,καθώς έχει φύγει ως ένα βαθμό απο την επικίνδυνη ζωνή,και αυτό το χρωστάει σε μεγάλο βαθμό στον Ραούλ. Βέβαια δεν έχει ξεφύγει ακόμη,όμως προσπαθεί,αν και το Σάββατο έχασε με 1-0 απο την Στουτγκάρδη. Στο κύπελλο είναι στον τελικό,μετά την πρόκριση επί της Μπάγερν και στον τελικό θα αντιμετωπίσει την Ντούισμπουργκ.
Η Βαλένθια,παρά τις αλλαγές στην φετινή σεζόν στέκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Στο πρωτάθλημα προέρχεται απο νίκη με σκορ 1-2 μέσα στην Μαγιόρκα.Σε συνδιασμό με την ήττα της Βιγιαρεάλ,έχει εγκατασταθεί στην τρίτη θέση της Primera Division.

158 Τότεναμ - Μίλαν > 2,00 - 3,20 - 3,00

Εδώ είμαστε. Το Μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς,θα παρακολουθήσουμε απο την ΝΕΤ στις 21:45. Μετά το 0-1 μέσα στο Μιλάνο,η Τότεναμ έχει ραντεβού με την ιστορία και η Μίλαν με το ''φάσμα'' του αποκλεισμού απο την φάση των ''8''. Στο πρώτο παιχνίδι πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα τέρματα με βάση το παιχνίδι που έκανε.
Η Τότεναμ,είναι σε πολύ κατάσταση και στο πρωτάθλημα δείχνει ότι μπορεί να μείνει στην τετράδα,η οποία μετά απο πολλά χρόνια δείχνει να έχει σπάσει. Την Κυριακή έμεινε στο 3-3 με την Γούλβς. Θετικά μηνύματα για τον Χάρι Ρέντναπ με τους Γκάρεθ Μπέιλ και Φαν Ντερ Φάαρτ να επιστρέφουν για αυτο το πολύ κρίσημο παιχνίδι.
Η Μίλαν,είναι η δεύτερη πολυνίκης του Champions League,πίσω απο την Μεγάλη Ρεάλ,έχοντας βαριά φανέλα θέλει να αποδείξει ότι η εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια παίζουν μεγάλο ρόλο. Στο πρωτάθλημα αν και δεν έπαιξε πολύ καλά κέρδισε με γκολ του Γκατούζο την Γιουβέντους στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Πολλά προβλήματα με τους Γκατούζο,Πίρλο,Ζαμπρότα,Αμπροζίνι και Ιντζάγκι,να μην αγωνίζονται σήμερα.


Εκτίμηση
157 Σάλκε - Βαλένθια > Άσος > 2,25 Πέρασε 3-1
158 Τότεναμ - Μίλαν > Άσος > 2,00 Χάθηκε 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου