Σελίδες

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Champions League: Προημιτελική Φάση...1/2


Γκολ και θέαμα,είχαμε στις δυο πρώτες αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Champions League. Η Ρεάλ του Ζοσέ Μουρίνιο έκανε ότι ήθελε την Τότεναμ,μια ομάδα που δεν φάνηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο του ''Σαντιάγκο Μπερναμπέου''.Το τελικό 4-0 δεν αφήνει και πολλά περιθώρεια στην ομάδα του Ρέντναπ,για να διεκδικήσει κάτι στον επαναληπτικό την ερχόμενη βδομάδα. Στο άλλο παιχνίδι η Ίντερ μπήκε δυνατά με τον Στάνκοβιτς να βάζει ίσως το καλύτερο γκολ της χρονιάς στο πρώτο λεπτό του παιχνιδιού.Η συνέχεια όμως ήταν γεμάτη ανατροπές. Ισοφάριση για την Σάλκε στο 17΄,για να έρθει ο Μιλίτο στο 34΄να κάνει το 2-1,ενώ στο 40΄το 2-2 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για έναν ρόλο με την Σάλκε να βάζει ακόμη τρια γκολ και το τελικό 2-5 να απεικονίζει πλήρως σε τι κατάσταση βρίσκονται οι δυο ομάδες.

Στοιχηματικά είχαμε επιλέξει τα πολλά τέρματα και το over2,5 και στις δύο αναμετρήσεις έχοντας ένα ακόμη απόλυτο στην φετινή διοργάνωση του Champions League.

Σήμερα έχουμε ακόμη δυο μεγάλα παιχνίδια. Το πρώτο έχει φαβορί και αυτό είναι η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Σαχτάρ Ντόνετσκ. Στο άλλο παιχνίδι και το ντέρμπι της ημέρας η Τσέλσι αντιμετωπίζει στο ''Στάμφορντ Μπρίτζ'' την Μάντσεστερ Γιουν. Οι δυο σημαντικές αναμετρήσεις αρχίζουν την ίδια ώρα,στις 21:45,έχοντας τηλεοπτική κάλυψη απο Novasports1 και ΝΕΤ αντίστοιχα.


129 Μπαρτσελόνα - Σαχτάρ Ντόνετσκ > 1,15 - 6,00 - 12,00
Novasports1 21:45

Κανένας φίλος της Μπάρτα δεν θα μπορούσε να περιμένει το Σάββατο το βράδυ ότι η Ρεάλ θα χάσει απο την Σπόρτινγκ Χιχόν και παράλληλα με την νίκη που έκανε λίγο αργότερα θα πήγαινε η διαφορά στους +8. Ναι,έγινε αυτό που δύσκολα περίμενε κανείς και έτσι η Μπαρτσελόνα καθάρισε το φετινό πρωτάθλημα στην Primera Division. Σήμερα θέλει να αποδείξει και εντός του αγωνιστικού χώρου ότι είναι το αφεντικό αυτού του ζευγαριού,παρά την ποδοσφαιρική αστάθεια που έχει το τελευταίο διάστημα. Απο την άλλη πλευρά η Σαχτάρ έχοντας έναν αέρα 12 πόντων απο την δεύτερη Ντιναμό Κιέβου στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας,πηγαίνει στο ''Κάμπ Νού'' για ένα θετικό αποτέλεσμα. Διαιτητής είναι ο Σκωτσέζος Κρέγκ Τόμσον.


130 Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουν. > 2,05 - 3,10 - 3,25
NET 21:45

2008...στην Μόσχα,για λογαριασμό του Μεγάλου Τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης η Μάντσεστερ κέρδισε την Τσέλσι στην διαδικασία των πέναλντυ κατακτώντας το τρόπαιο.Τρία χρόνια μετά κανείς δεν έχει ξεχάσει εκείνον τον τελικό. Απο το στρατόπεδο της Τσέλσι ψάχνουν τρόπο για να πάρουν την εκδίκηση τους,για τον χαμένο τελικό. Η Τσέλσι έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα. Μάλιστα το Σάββατο έμεινει στο 1-1 κόντρα στην Στόουκ,δείχνοντας ότι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Στον προηγούμενο γύρο δεν βρήκε και ιδιαίτερα προβλήματα παίρνοντας εύκολα την πρόκριση,απο το πρώτο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη στην Δανία. Στο απέναντι στρατόπεδο η Μάντσεστερ δεν ξεχνά τι συνέβει στο πρωτάθλημα όταν και η Τσέλσι νίκησε με την διαιτησία να προκαλεί σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού. Σήμερα θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα,με το μηδέν στην άμυνα να είναι ο πρώτος της στόχος. Διαιτητής ο Ισπανός Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο.


Εκτίμηση
129 Μπαρτσελόνα - Σαχτάρ Ντόνετσκ > Goal > 1,80 Πέρασε 5-1
130 Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουν. > Over > 2,00 Χάθηκε 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου