Σελίδες

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Europa League: Ημιτελική Φάση...2/2



Αυτές είναι οι τέσσερις ομάδες που συνεχίζουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης του Europa League.
Μετά απο δυο αναμετρήσεις στην έδρα της μιας και της άλλης θα μάθουμε το φετινό ζευγάρι του τελικού που θα γίνει στο Δουβλίνο,στις 18 Μαϊου.

121 Μπενφίκα - Μπράγκα > 1,45 - 3,65 - 6,00

Παρθενική εμφάνιση για τα ημιτελικά του Europa League,ανάμεσα σε δυο ομάδες απο την πορτογαλία.
Η Μπενφίκα υποδέχεται στις 22:05 την έκπληξη της φετινής διοργάνωσης,την Μπράγκα. Η Γηπεδούχος έχοντας χάσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα,και την πρόκριση του τελικού κυπέλλου,το Σάββατο κατάφερε να πάρει το Λίγκ Κάπ απέναντι στην Πάκος Φερέϊρα με σκορ 2-1. Απο την άλλη πλευρά η Μπράγκα έρχεται στον πρώτο ημιτελικό ξεκούραστη. Διαιτητής, ο Σκωτσέζος Κρέγκ Τόμσον.

                                                                                                  
122 Πόρτο - Βιγιαρεάλ > 1,55 - 3,50 - 4,80

Είναι τα δυο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Europa League. Όμως η κλήρωση φέρνει αντιμέτωπες αυτές τις δυο ομάδες στην ημιτελική φάση του θεσμού. Η ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται στον τελικό του κυπέλλου Πορτογαλίας. Είναι στους ''4'' του Europa League και πάει για ένα άλλο...τρέμπλ. Απο την άλλη τα ''κίτρινα υποβρύχια'' παρά την ήττα απο την Σεβίλλη με 3-2 βρίσκονται στην τέταρτη θέση την οποία δεν θα έλεγα ότι έχουν κλειδώσει. Διαιτητής,ο Ολλανδός Μπιόρν Κούιπερς.


Στοιχηματική Εκτίμηση
121 Μπενφίκα - Μπράγκα > Goal > 1,75 Πέρασε 2-1
122 Πόρτο - Βιγιαρεάλ > Οver > 1,65 Πέρασε 5-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου