Σελίδες

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Europa League: Ημιτελική Φάση-Επαναληπτικοί...2/2


Όπως όλα δείχνουν στον φετινό τελικό του Europa League θα βρεθούν δυο ομάδες απο την Πορτογαλία. Η μία δείχνει να είναι η Πόρτο η οποία στο πρώτο παιχνίδι γύρισε το εις βάρος 0-1 του πρώτου ημιχρόνου,ενώ στην επανάληψη κάλυψε τις αδυναμίες της και έφερε τα πάνω-κάτω με το τελικό 5-1 να μην αφήνει απόψε και πολλά περιθώρεια. Στην άλλη αναμέτρηση μπορεί η Μπενφίκα να κέρδισε όμως το 2-1 δεν είναι ένα σκορ που σου δίνει κάποια ασφάλεια.

118 Βιγιαρεάλ - Πόρτο > 2,20 - 3,30 - 2,55

Ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο η Βιγιαρεάλ είχε βρει το αδύναμο σημείο της Πόρτο,όπου ήταν η αριστερή μεριά καθώς συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έμπαιναν απο εκεί. Δεν άργησε να έρθει και το 0-1 το οποίο έμεινε το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι ρόλοι άλλαξαν και η Πόρτο έκανε το μειονέκτημα,πλεονέκτημα. Ισοφάρισε νωρίς με τον Φαλκάο να ευστοχεί απο τα έντεκα μέτρα και την άσπρη βούλα. Στην σύνεχεια έπαιζε μόνο της και το τελικό 5-1 δείχνει σε ποια κατάσταση βρίσκεται. Διαιτητής,είναι ο Ιταλός Τζιανκλούκα Ρόκι.

119 Μπράγκα - Μπενφίκα > 2,40 - 3,20 - 2,50

Απόψε η τηλεόραση του ΑΝΤ1,στις 22:05 μας δείχνει το παιχνίδι στο οποίο υπάρχει κίνητρο.Παρά την νίκη που πήρε η Μπενφίκα,κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει ότι όλα έχουν τελειώσει. Αυτό το εκτός έδρας γκολ που έχει πετύχει η Μπράγκα,τις δίνει σήμερα τον τίτλο του φαβορί,αν και η Μπενφίκα έχει την δυνατότητα να βάλει εκτός έδρας γκολ. Στο πρωτάθλημα και οι δυο δεν διεκδικούν κάτι. Η Μπενφίκα θα τερματίσει δεύτερη και η Μπράγκα λογικά στην τρίτη θέση. Διαιτητής,είναι ο Βρετανός Μάρτιν Άτκινσον.


Στοιχηματική Εκτίμηση
118 Βιγιαρεάλ - Πόρτο > Over > 1,40 Πέρασε 3-2
119 Μπράγκα - Μπενφίκα > Άσος > 2,40 Πέρασε 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου