Σελίδες

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Οικοδέσποινα για Κλάματα!


Εδώ και πολλές μέρες περιμέναμε πως και πως την έναρξη μιας μεγάλης διοργάνωσης όπως είναι αυτή του Κόπα Αμέρικα. Έφτασε λοιπόν η στιγμή μετά απο την κατάλληλη προετοιμασία και τα φιλικά να δούμε τον πρώτο επίσημο αγώνα. Στις 03:45 την αυλαία άνοιξε η οικοδέσποινα Αργεντινή κόντρα στην Βολιβία. Αν και πρώτος αγώνας ξεκίνησαν καλά οι δυο ομάδες.
Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε όχι και πολλά πράγματα,όμως έγιναν κάποιες φάσεις και για τις δυο ομάδες. Δεν θα κάτσω να μπω στο τρυπάκι ποια ήταν καλύτερη και δυνατή και ποια όχι. Η Πρώτη είδηση που θα μπορούσε να βγάλει κανείς είναι ότι ο Μέσι κουρεύτηκε! Τώρα αυτό δεν το λες και καλό σημάδι κάτι που δεν άργησε να φανεί όταν σε μια χαρακτηριστική φάση του πρώτου ημιχρόνου έσπρωξε τον αντίπαλο του και γενικά έδειχνε να είναι έξω απο τα νερά του.
Ναι, ο Μέσι έδειξε ότι δεν μπορούσε να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και να την σπρώξει εκεί που έπρεπε. Και εγώ το πάω λίγο παραπέρα το όλο θέμα. Είδατε εσείς ποτέ τον Λιονέλ στην Μπαρτσελόνα να κάνει αυτά τα πράγματα και γενικά να έχει νεύρα. Εγώ δυο λόγους μπορώ να σκεφτώ. Πρώτον,δεν έχει δίπλα του Τσάβι και Ινιέστα και έτσι ο Μέσι δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του και δεύτερον,η ομάδα δεν είχε αλλά ούτε έχει προπονητή. Θυμάστε όλοι τον Μαραντόνα που θύμιζε ως μια κινητή εκκλησία με τα κομποσκοίνια που είχε. Αλλά και τώρα ο Σέρχιο Μπατίστα δεν μου γεμίζει το μάτι. Αν και η Βολιβία προηγήθηκε με το καλημέρα σας στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Αγκουέρο έφερε τα πάνω-κάτω και βελτίωσε πολύ την Αργεντινή.
Φοβερό γκολ του παίχτη που θα μας απασχολήσει στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.Την ώρα που η οικοδέσποια ισοφάρισε,η κάμερα έδειξε σε πλάνο τον Σέρχιο. Δεν μου γεμίζει με τίποτα το μάτι. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να φτιάξει την ομάδα όπως πρέπει. Απο ντύσιμο όμως φοβερός! Μα καλά ποιος ήταν στον πάγκο της Αργεντινής; Ο Περικλής Χατζηβασιλείου;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου