Σελίδες

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Κόλπο ''Κόστα''!


Πριν απο λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική στον πρώτο όμιλο και τα πράγματα αντί να ξεκαθαρίσουν έμπλεξαν περισσότερο. Σπουδαία εμφάνιση για την Κόστα Ρίκα στο δεύτερο ημίχρονο και μέγαλο διπλό που της δίνει ελπίδες πρόκρισης.
Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα που παρουσίασαν οι δυο ομάδες ήταν κάτω του μετρίου με πολύ λίγες ευκαιρίες και απο τις δυο ομάδες. Η Καλή φάση έγινε απο τους τυπικά φιλοξενούμενους κοντά στο τέλος του πρώτου ημιώρου. 
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ξεκίνησε στην αρχή όπως και το πρώτο,αλλά πολύ γρήγορα οι δυο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν με την Βολιβία να έχει μια καλή στιγμή,αλλά την ομάδα της Κόστα να πετυχαίνει το γκολ και το 0-1. Απο εκεί και ύστερα ο αγώνας ξεκίνησε για τα καλά με την Βολιβία να δείχνει μια αστάθεια παρά την προσπάθεια που έκανε για να ισοφαρίσει. Στο 70΄ η Κόστα Ρίκα κερδίζει πέναλτυ και την αποβολή του Ριβέρο. Με διπλή ευκαίρια το πέναλντυ χάθηκε και η Βολιβία έμεινε στο παιχνίδι-όχι,για πολύ. Λίγα λεπτά αργότερα ένα μαρκάρισμα εκτός φάσης κάνει τον Φλόρες να δεχτεί απευθείας κόκκινη κάρτα και την Κόστα Ρίκα να παίζει με δυο παίχτες παραπάνω. Το παιχνίδι ουσιαστικά έληξε στο επόμενο λεπτό με τους Κάμπελ και Μόρα να συνεργάζονται άψομα και το 0-2,να δίνει ένα σπουδαίο διπλό στην Κόστα Ρίκα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου