Σελίδες

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Ένα γκολ ήταν αρκετό!


Ολοκληρώθηκε πριν λίγο ο δεύτερος αγώνας της πρώτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου για λογαριασμό του Κόπα Αμέρικα. Μετά το χθεσινό στραβωπάτημα της Αργεντινής η Κολομβία το αξιοποίησε πλήρως και επικράτησε της Κόστας Ρίκας με 1-0.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην έναρξη του παιχνιδιού και είχαν την κατοχή μπάλας. Έκαναν ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσαν να βάλουν το γκολ.Βέβαια σε κάποιο σημείο απείλησε και η Κόστα Ρίκα αλλά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Μια κόκκινη κάρτα στο 30΄ άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού. Ο Μπρένες στην προσπάθεια να κλέψει την μπάλα με την φόρα που είχε βρίσκει τον αντίπαλο του στο γόνατο και αυτό ήταν αρκετό για να του δείξει ο διαιτητής την απευθείας κόκκινη κάρτα και να δώσει αριθμητικό πλεονέκτημα στην Κολομβία. Κάτι που εκμεταλεύτηκαν στο 44΄ του πρώτου ημιχρόνου με τον Γκουαρίν και τον Ράμος να συνεργάζονται υπέροχα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός σε πολλά σημεία είχε πέσει. Λιγότερες φάσεις και για τις δυο ομάδες και μια Κολομβία να χτίζει πάνω στο 1-0 και το πλεονέκτημα του παίχτη παραπάνω. Έτσι, το ένα και μοναδικό γκολ ήταν αρκετό για να πάρει το τρίποντο. Στον πάγκο έμεινε ο Σάντσες,παίχτης που ενδιαφέρει την ομάδα του Ολυμπιακού. Τέλος, ο Φαλκάο ήταν σε κακή μέρα χωρίς να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο για λογαριασμό της ομάδας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου