Σελίδες

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Δυαδά για πολλά τέρματα...0/2


Πράγματα και θαύματα στο χθεσινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Είδαμε ομάδες που πήραν επιτέλους την πρώτη τους νίκη,άλλες που κοίταξαν στα ίσια αντιπάλους με όνομα και βαριά φανέλα και άλλους οι οποίοι στραβοπάτησαν και έδωσαν ένα δώρο με το οποίο είναι στο -2.

Η Άρσεναλ κατάφερε έστω και με το φτωχό 1-0 να κερδίσει την Σουόνσι παίρνοντας το πρώτο της τρίποντο στην Πρέμιερ Αγγλίας,την ίδια ώρα η Στόουκ κοίταξε στα μάτια την Λίβερπουλ και επικράτησε με 1-0. Απο την άλλη η Μπαρτσελόνα χωρίς να το καταλάβει είδε το 0-2 να γίνεται 2-2 και την Σοσιεδάδ να παίρνει βαθμό απο το πουθενά,ενώ η Ρεάλ δέχτηκε το δώρο καθώς λίγο αργότερα κέρδισε με κάποια σχετική δυσκολία την Χετάφε με 4-2. Τέλος,στην Γαλλία η Μαρσεϊγ αντίπαλος του Ολυμπιακού στην φάση των ομίλων του Champions League δεν κατάφερε ούτε την 5η αγωνιστική να πάρει την πρώτη της νίκη,καθώς ηττήθηκε απο την Ρεν με 0-1. Αυτό δεν σημαίνει οτι ο Ολυμπιακός θα έχει εύκολο έργο την Τρίτη για την πρώτη αγωνιστικήα των ομίλων.

Ας περάσουμε σιγά-σιγά στο σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα,εκεί όπου έχουμε πολλά παιχνίδια απο πολλά πρωταθλήματα,αλλά στοιχηματκά μας βγαίνουν γενικά λίγες εκτιμήσεις.Είναι βέβαια και δυο κατηγορίες όπως η Ιταλία 1 και η Τουρκία όπου εκεί έχουμε να κάνουμε την πρώτη αγωνιστική,δίχως να γνωρίζουμε καλά την πορεία των ομάδων.

Ιταλία 1
404 Λέτσε - Ουντινέζε > 2,65 - 3,10 - 2,20 U1,65 - O1,80

Πρώτη αγωνιστική και για τις δυο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους στην φετινή χρονιά. Μια Λέτσε η οποία αντιμετωπίζει ένα σορό προβλήματα σε οικονομικό και διοικητικό χώρο,αλλά και αγωνιστικά είναι ένα απο τα φαβορί της κατηγορίας για να υποβιβαστεί στην παρακάτω κατηγορία. Σε αντίθεση με την Ουντινέζε η οποία έχει δώσει δυο επίσημα παιχνίδια για λογαριασμό του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League,κόντρα στην Άρσεναλ. Υπάρχει φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την παράδοση να δείχνει πολλά τέρματα.
Παράδοση: 2-1,3-4,1-2,2-2,2-0 > 2-1-2 > 1Under και 4Over

Super League
425 Άρης - Ατρόμητος > 1.85 - 3,00 - 3,60 > U1,45 - O2,10

Μετά την πρώτη αγωνιστική εκεί όπου και οι δυο ομάδες πήραν εκτός έδρας θετικά αποτελέσματα,ψάχνουν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα. Ο Κόσμος θα δώσει μια καλή ενίσχυση στην ομάδα του Άρη,αλλά και ο Ατρόμητος έχει το σύνολο ώστε να ζητήσει κάτι παραπάνω. Δεν αποκλείω ένα δυνατό παιχνίδι με πολλά τέρματα και απο τις δυο ομάδες.
Παράδοση: 1-2,2-0,1-0,2-0 > 3-0-1 > 3Under και 1Over


Εν Συντομία
404 Λέτσε - Ουντινέζε > Over > 1,80 Χάθηκε 0-2
425 Άρης - Ατρόμητος > Over > 2,10 Χάθηκε 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου