Σελίδες

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Σπουδαίο διπλό αλλά η ομάδα θέλει χρόνο...


Βρισκόμαστε σε μια νέα κατηγορία όπως αυτή της Super League και αυτό το δείχνει η ομάδα του Παναιτωλικού στα πρώτα ημίχρονα των αναμετρήσεων με Πανιώνιο,Αστέρα και Κέρκυρα οπου δεν έχει μάθει να μπαίνει για τα καλά στο κλίμα της κατηγορίας και μέχρι να πάρει μπροστά ο αντίπαλος έχει την δυνατότητα να ψαχτεί και να κάνει το δικό του παιχνίδι. Βέβαια κάτι τέτοιο κόντρα σε ομάδες όπως οι πέντε μεγάλες ή ακόμη και με τον Ατρόμητο και τον Εργοτέλη θα σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα  στα οποία αμφιβάλλω αν θα καταφέρει η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να αντιδράσει θετικά.

Έχω πει οτι εγώ  προσωπικά πως μιλάω για κάθε παίχτη ανάλογα με τι κάνει σε κάθε παιχνίδι και σήμερα ένας απο τους κορυφαίους την αναμέτρησης ήταν ο Άγγελος Χαριστέας ο οποίος με προσωπικές ενέργειες έσπαγε εύκολα την μπάλα και απο εκεί δημιοργήθηκε το τετ-α-τετ του Θεοδωρίδη στο πρώτο ημίχρονο που παραλίγο να κάνει το 0-1,αλλά και τα γκολ των Θεοδωρίδη και Καμάρα στην επανάληψη της αναμέτρησης. Δίκαια άξιζε και πέτυχε και ο ίδιος το τρίτο τέρμα,έπειτα απο λάθος που υπήρξε στην άμυνα της Κέρκυρας. Πρόβλημα εμφανίζει η αμυντική μας γραμμή με το τελικό 2-3 που ήρθε στις καθυστερήσεις να το επιβεβαιώνει. Μην προσπαθήσει κανείς να το θεωρήσει ως κάτι το οποίο έγινε στο τέλος,διότι αυτό είναι ένα ακόμη σημάδι για την κακή αμυντική λειτουργία η οποία κόντρα στον Κώστα Μήτρογλου και πολλούς άλλους θα έχει πολλά προβλήματα.

Η Ομάδα χρειάζεται χρόνο και σήμερα μπορώ να πω ότι αξίζουν πολλά μπράβο όλοι οι παίχτες,αλλά και ο προπονητής μας,Μπάμπης Τεννές που πήρε ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στην παλιά του ομάδα.
Μην ξεχνάμε ότι απο την Κέρκυρα δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο,έχοντας φοβερή κόντρα με τον Πρόεδρο της ομάδας. Σήμερα πάντως σημείωσε και αυτός το δικό του διπλό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου