Σελίδες

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Απότομη προσγείωση...1/3


Η Διακοπή για τα τελευταία παιχνίδια των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκου Πρωταθλήματος μόνο καλό δεν έκανε σε πολλές απο τις ομάδες της Ευρώπης. Τα γκολ που είχαμε την χθεσινή ημέρα δεν ήταν πολλά εκεί που έπρεπε και ανάποδα σε αναμετρήσεις που περιμέναμε το αποτέλεσμα της νίκης.
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ,η χθεσινή ημέρα έκρυβε ιδιαίτερες εκπλήξεις. Δεν πέρασαν ομάδες όπως: Λα Κορούνια,Ίντερ,Μπεσίκτας,Σάλκε,Άγιαξ,Ζούλτε,Νάπολι κτλ κτλ κτλ ακόμη και στα δυο μεγάλα ντέρμπι τα over δεν ήρθαν ποτέ με το 1-1 να αποτελεί ένα είδος κατάρας. Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΕΝ ΈΓΙΝΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ!  Απο τα λίγα καλά σημεία της ημέρας είναι το G-G στην αναμέτρηση Κέρκυρα-Ατρόμητος με το 2-2 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα αλλά και το διπλό της Σαμπντόρια με 1-2 επί της Άσκολι.

Ας περάσουμε στην σημερινή ημέρα και το νέο κουπόνι που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Το παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στην Λάτσιο και την Ρόμα που όπως φαίνεται θα τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω του. Οι απουσίες των δυο ομάδων φτάνουν και σε μεγάλα ονόματα με τους Τότι και Κλόζε να τείθονται εκτός αυτής της σπουδαίας αναμέτρηση. Ντέρμπι μίσους και κακών σχέσεων για αυτές τις δυο ομάδες. Ντέρμπι γοήτρου και με βαθμολογικό κίνητρο και για τις δυο.

390 Σέφιλντ Γιουν. - Σέφιλντ Γουεν. > Over > 1,72 Πέρασε 2-2

391 Γκρόϊτερ Φίρτ - Άουε > Over > 1,55 Χάθηκε 2-0

396 Τρέλεμποργκ - Μιάλμπι > Άσος > 2,05 Χάθηκε 1-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου