Σελίδες

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ώρα για ''στανταράκια''...2/3


Ελαφρώς καλύτερη μπορώ να πω ότι ήταν η χθεσινή ημέρα απο το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Αν και οι μεγάλες εκπλήξεις της ημέρας ακούνε στα ονόματα Λίβερπουλ,Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα. Εδώ έχουμε να κάνουμε με τρεις ισοπαλίες των οποίων οι αποδόσεις είχαν 5,00 - 3,40 - 6,75! Πραγματικά μιλάμε για τρεις μεγάλες εκπλήξεις που έγιναν την χθεσινή ημέρα,αλλά εκτός αυτών υπήρξαν και άλλου είδους άσχημα αποτελέσματα όπως τα στραβοπατήματα για Άστον Βίλα,Μπόλτον,Αστέρα Τρίπολης αλλά και για την Φιορεντίνα η οποία χάλασε το απόλυτο κόντρα στην Κατάνια.

Στο σημερινό κουπόνι δεσπόζουν δυο μεγάλες αναμετρήσεις. Η Πρώτη έρχεται νωρίς το μεσημέρι στις 15:30 εκεί όπου η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι,σε ένα ντέρμπι με ιδαίτερο ενδιαφέρον στην κορυφή. Η Δεύτερη έχει να κάνει ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ,σε ένα ντέρμπι όπου ο άσος για τον Άρη έχει πολλές ερμηνίες διότι δεν είναι ένα ντέρμπι το οποίο θέλουν και οι δυο αλλά για τους γηπεδούχους είναι ακόμη και η παραμονή τους. Μπορεί να ακούγεται κάπως όλο αυτό αλλά η πορεία ως τώρα είναι κάκιστη και μόνο για ομάδα Super League δεν είναι.

Ισπανία 2
378 Μπέτις - Βαγιεκάνο > 1,65 - 3,35 - 4,00 > U1,60 - O1,85
Για κάποιες ημέρες η Μπέτις ένιωσε τι θα πει να είσαι στην κορυφή όχι της Secunda αλλά σε αυτή που λέγεται Primera Division και δεν ξέρω αν θα έχει ξανά αυτήν την ευτυχία διότι όσο υπάρχουν ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα θα ξανακάνει καμια 20ετία να είναι και πάλι για λίγο μόνη. Πάντως αυτό το δυνατό ξεκίνημα είναι σα να λέμε μια εύκολη παραμονή,ίσως στην συνέχεια γίνει προσπάθεια για κάτι παραπάνω. Απέναντι σε μια ομάδα όπως η Βαγιεκάνο δεν θεωρώ ότι μπορεί να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και ο άσος αποτελεί μια ιδανική λύση.

Ιταλία 1
396 Ίντερ - Κιέβο > 1,45 - 3,65 - 5,25 > U1,72 - Ο1,72
Η Αρχή που πραγματοποιεί η Ίντερ δεν είναι καθόλου καλή. Δεν νιώθω ότι δεν έχει ομάδα διότι σε μια διοργάνωση όπως το Champions League έχει δείξει καλά στοιχεία με δυνατά αποτελέσματα όπως είδαμε κόντρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Λίλ. Σήμερα καλείται κόντρα σε μια πραγματική φίλη όπως είναι η Κιέβο να πάρει αυτό το τρίποντο και να δείξει ότι δεν έχει πετάξει λευκή πετσέτα αλλά είναι εδώ. Όταν μάλιστα βλέπει στραβοπατήματα και των άλλων ομάδων όπως η Γιουβέντους χθες το βράδυ μπορεί να ελπίζει σε μια ανατροπή αυτού του σκηνικού σε λίγες αγωνιστικές.

Super League
428 Πανιώνιος - Ολυμπιακός > 5,00 - 3,50 - 1,50 > U1,65 - Ο1,80
Ωραία ομάδα ο Πανιώνιος με καλό υλικό και παίχτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Όταν όμως έχεις απέναντι τον Ολυμπιακό και ειδικά μετά απο μια ιδιαίτερα καλή εμφάνιση και το τρίποντο κόντρα στην Ντόρτμουντ δεν μπορείς να ελπίζει και σε πολλά πράγματα. Αν και ο Ολυμπιακός έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα με την άμυνα και την θέση του τερματοφύλακα δεν παύει να είναι το ακλόνητο φαβορί για μια ακόμη νίκη και ένα διπλό του οποίου η τιμή σε βρίσκεται σε άσχημη απόδοση. Η Παράδοση είναι μακράν με το μέρος των Ερυθρολεύκων και μην σας ξεγελάει η περσινή ισοπαλία καθώς το παιχνίδι έγινε σε σημείο όπου ο Πανιώνιος ήθελε βαθμούς και ο Ολυμπιακός ως Πρωταθλητής ήταν αδιάφορος.


Εν Συντομία
378 Μπέτις - Βαγιεκάνο > Άσος > 1,65 Χάθηκε 0-2
396 Ίντερ - Κιέβο > Άσος > 1,45 Πέρασε 1-0
428 Πανιώνιος - Ολυμπιακός > Διπλό > 1,50 Πέρασε 0-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου