Σελίδες

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Dancing on ice: Αυτή είναι η 12άδα των live


Αυτή την Κυριακή στις 21.00 ο ΑΝΤ1 μας καλεί να χορέψουμε στον πάγο με 12 επώνυμα ζευγάρια.
Πετυχημένοι και καταξιωμένοι κάθε ένας από αυτούς στον τομέα του, βάζουν τα δυνατά τους και σε συνεργασία με τον δικό τους επαγγελματία χορευτή, έχουν έναν και μόνο στόχο: να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να χαράξουν την πιο εντυπωσιακή πορεία, στην πίστα του "Dancing On Ice".

1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
Γεννήθηκε στη Λεμεσό και από νηπιακή κιόλας ηλικία, ξεκίνησε να τραγουδάει. Η γνωριμία του με το κοινό, έγινε σε ηλικία 17 ετών, όπου αρχίζει και η καριέρα του, ενώ είναι ο πρώτος Κύπριος τραγουδιστής που κατάφερε να κάνει "Διπλό Πλατινένιο Δίσκο" στη χώρα του, με εγχώρια δισκογραφική παραγωγή. Ο Κωνσταντίνος θα χορέψει με την εικοσάχρονη Ολγα, νικήτρια πολλών Διαγωνισμών Πατινάζ στη Ρωσία.

2. VASSILIOS KOSTETSOS
Ο Vassilios γεννήθηκε στην Αθήνα και σχεδιάζει ρούχα από την ηλικία των 9 ετών! Το 1990 εγκαινίασε το δικό του Brand και άνοιξε το δικό του στούντιο στο Κολωνάκι. Την ίδια εποχή παρουσίασε και την πρώτη του συλλογή "Ηaute Couture". Πολύ γρήγορα αναδείχτηκε ως ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες σχεδιαστές της εποχής του. Ο Vassilios χορεύει με τη MAGDALENA, χορεύτρια στον πάγο, με 2η θέση στο "Πρωτάθλημα Πολωνίας".

3. SHAYA 
H Shaya Hansen ξεκίνησε την καριέρα της, συμμετέχοντας στο τηλεοπτικό show "POP STARS", το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία των "Hi-5". Μετά τη διάλυσή τους, η Shaya συνέχισε την καριέρα της ως solo artist, ενώ συνεργάστηκε με τους: Stereo Mike, Stavento, TNS, Σταμάτη Γονίδη, Κώστα Μαρτάκη, Mark Angelo κ.α. Η Shaya χορεύει με τον 24χρονο Ματέο από την Ιταλία.

4. ΘΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
Δημοσιογράφος, παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός, DJ είναι μόνο μερικές από τις πολλές ιδιότητες του Θέμη! Τελειόφοιτος της Γερμανικής Φιλολογίας Αθηνών και απόφοιτος του "Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας", είναι ο… μακροβιότερος παρουσιαστής του "Mad"! Ο Θέμης χορεύει με την 27χρονη Jennifer από τη  Ρωσία, κάτοχο του τίτλου "Master of Sports of Russia".

5. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΠΑ
Επιχειρηματίας, ηθοποιός και πάνω απ' όλα μητέρα, η Χριστίνα Παππά ξέρει να συνδυάζει την καριέρα, με την κοινωνική ζωή! Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο, αλλά ήρθε στην Αθήνα για να ακολουθήσει το επάγγελμα του ηθοποιού. Σπούδασε στη δραματική σχολή της Ευγενίας Χατζίκου και παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στη Νέα Υόρκη. Η Χριστίνα χορεύει με τον 23χρονο Αντόν από τη Ρωσία, πρωταθλητή του "Cup of Russia".

6. ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΑΣ
Τον Κώστα Φραγκολιά τον γνωρίσαμε το 1999 μέσα από το modeling και μέχρι σήμερα, έχει κάνει φωτογραφίσεις για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό όπως: Vogue, Status, Nitro, Esquire, Max, Cosmopolitan. Το 2001 και 2002 συμμετείχε στα shows των: Ferre, Bikkemberg, Massimo Rabacci και Cavalli. Χορεύει με τη Marina, 27 ετών, Εσθονία, πρωταθλήτρια στη χώρα της.

7. ΙΩΑΝΝΑ ΠΗΛΙΧΟΥ
Η ηθοποιός Ιωάννα Πηλιχού είναι απόφοιτη της «Σχολής Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος». Τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά "Ευτυχισμένοι μαζί". Επίσης χορεύει και ως "cheerleader", στην ομάδα του Παναθηναϊκού! Στο παιχνίδι θα χορέψει με τον Uri, 28 ετών από την Ουκρανία, με συμμετοχές στο "Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ".

8. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΙΜΩΝΕΤΟΣ
O Ολυμπιονίκης ποδηλασίας του 2004 Γιώργος Χειμωνέτος, είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες αθλητές! Έχει κατακτήσει 3 φορές τον τίτλο του "Παγκόσμιου Πρωταθλητή" και του "Πρωταθλητή Ευρώπης" και 12 φορές τον τίτλο του "Πρωταθλητή Ελλάδος". Σήμερα, ζει μεταξύ Αθήνας και Ρόδου, όπου διατηρεί το δικό του beach bar. Χορεύει με τη Nιcole,  23 ετών από τις ΗΠΑ.με Ασημένιο Μετάλλιο στο Καλλιτεχνικό Πατινάζ στο "Παναμερικανικό Πρωτάθλημα".

9. ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
Ηθοποιός και τραγουδίστρια, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σπούδασε στο «Θέατρο Τέχνης- Κάρολος Κουν». Έχει λάβει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, μία από τις πιο γνωστές, το «Σεσουάρ για δολοφόνους», ενώ τηλεοπτικά την έχουμε δει στις σειρές: "Οι Μάγισσες της Σμύρνης", "Πολυκατοικία", «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», «Βig Bang» και πολλές άλλες. Τώρα, μαζί με το συγκρότημά της «Μamacita On Fire», τη συναντάμε στο «Bourbon» Γλυφάδας. Xορεύει με τον ALEXEY 23 ετών, από τη Ρωσία.3 φορές "Πρωταθλητής Αγ. Πετρούπολης".

10. ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Η Μαριάννα ξεκίνησε σε ηλικία 13 ετών να ασχολείται ερασιτεχνικά με το μαχητικό άθλημα του «Muay Thai» (Ταϊλανδέζικη Πυγμαχία). Ξεχώρισε πολύ γρήγορα και έτσι, σε ηλικία μόλις 15 ετών, το 2006, επιλέχθηκε για να διεκδικήσει τον Ευρωπαϊκό τίτλο της «W.K.N» («World Kickboxing Network»), στη Γερμανία. Χορεύει με τον Dima 22 ετών απότην Ουκρανία.
2η θέση στο «Πρωτάθλημα Ουκρανίας».

11. ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ
H Σταματίνα Τσιμτσιλή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία στη Σχολή του ΑΝΤ1. Η επίσημη τηλεοπτική της εμφάνιση έγινε στο TV Μακεδονία σε ηλικία 18 ετών, οπού έκανε διεθνές ρεπορτάζ, ενώ αργότερα απέκτησε τη δική της εκπομπή στο μουσικό τηλεοπτικό κανάλι «MAD». Χορεύει με τον Gene 28 ετών από τις ΗΠΑ.
Συμμετοχή στο «Παναμερικανικό Πρωτάθλημα/ Ηollywood Coach»

12. ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ
Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου είναι κόρη της ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη και του δικηγόρου Αλέξανδρου Λυκουρέζου. Αν και δεν ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα των γονιών της, η Μαρία-Ελένη από το 2005 βοηθάει τον πατέρα της στο δικηγορικό του γραφείο, ενώ έχει δουλέψει ως στιλίστρια δίπλα στον Ηλία Μιχαλόλια και αργότερα μόνη της. Χορεύει με τον Janek,  23 ετών από την Πολωνία. Πρωταθλητής Πολωνίας με συμμετοχές στο "Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ".

Πηγή
http://www.tvzapping.gr/TvNews/TodayNews/?EntityID=a7c255a6-35db-4ae4-86c7-1da91b01388b

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου