Σελίδες

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ


Επεισόδιο 1

Είκοσι χρόνια πριν, σ' ένα αποκριάτικο χορό, ο Δημήτρης Μαλτέζος κάνει μία γνωριμία που θα ταράξει την τακτοποιημένη ζωή του με την όμορφη και πλούσια Αλεξάνδρα Βαλάτου. Το πάθος τον συνεπαίρνει αλλά κανείς δεν ξέρει αν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες...
Σήμερα... , σε μία γειτονιά της πόλης, ο Σταύρος Χαλκιάς, φτωχό παιδί αλλά εξαιρετικό μαθηματικό μυαλό, περνά την τελευταία ξένοιαστη μέρα παίζοντας μπάσκετ με τον κολλητό του, τον «Ρώσο». Αύριο, ο Σταύρος θα περάσει την πόρτα του διακεκριμένου κολλεγίου ADC για να φοιτήσει με υποτροφία στο δεύτερο έτος. Μεγάλη αλλαγή στη ζωή του, του δημιουργεί άγχη και επιφυλάξεις αλλά βλέπει πόσο χαίρεται η Βίκυ, η μητέρα του που τον μεγάλωσε με στερήσεις αλλά και πολλή αγάπη... Την ίδια ώρα, κάποια χιλιόμετρα μακριά, στα βόρεια προάστια, ο 'Αρης Μαλτέζος «εγκαινιάζει» τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά με μία χαλαρή προπόνηση στο γήπεδο μπάσκετ του κολλεγίου, μπροστά στους συμφοιτητές του που τον επευφημούν.  'Ομορφος, πλούσιος, κακομαθημένος, γιος του επιτυχημένου επιχειρηματία Δημήτρη Μαλτέζου ο 'Αρης θεωρεί τον εαυτό του τον αρχηγό της «αγέλης» των δευτεροετών πλέον φοιτητών. Η σιγουριά του όμως υποχωρεί κάπως, όταν κάνει την εμφάνισή της η γλυκιά, ευγενική και διόλου επιρρεπής στο φλερτ του, Φαίη. Η 'Αννα, η διευθύντρια του κολλεγίου σε συζήτησή της με τον Δημήτρη Μαλτέζο του υπενθυμίζει τη χορηγία αλλά και του επισημαίνει την ανάγκη να σοβαρευτεί ο γιος του γιατί το δεύτερο έτος είναι πιο απαιτητικό κι εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να δείξει επιείκεια.
Ο Σταύρος ζητά από τη μητέρα του, τη Βίκυ, να ξαναφτιάξει τη ζωή της, αλλά αυτή αρνείται φοβούμενη τα λάθη του παρελθόντος.

Επεισόδιο 2

Η Αλεξάνδρα Βαλάτου, η γυναίκα του Δημήτρη Μαλτέζου, επιβιβάζεται στο ταξί της Βίκυς με κατεύθυνση μία δεξίωση όπου θα παραστεί με το σύζυγό της, ο οποίος βραβεύεται για τις δραστηριότητες της εταιρείας του, της D-Port. H Βίκυ, βλέποντας την Αλεξάνδρα αναστατώνεται και προσπαθεί να κρύψει την ταραχή που της φέρνουν οι αναμνήσεις του παρελθόντος. Ο Σταύρος αποκαλύπτει στην κοπέλα του, τη Μαρία, τους δισταγμούς του για το κολλέγιο και εκείνη προσπαθεί να τον εμψυχώσει. Η Φαίη, η όμορφη συμφοιτήτρια του 'Αρη Μαλτέζου, οργανώνει διαμαρτυρία στη γειτονιά του Σταύρου ενάντια στη μόλυνση του περιβάλλοντος από το εργοστάσιο της περιοχής. Η προσωπικότητα του Σταύρου δείχνει να εντυπωσιάζει την κοπέλα.
Την ίδια ώρα, σ' ένα γηροκομείο, μία μυστηριώδης γυναίκα, η νοσοκόμα Ελένη, βλέπει στην τηλεόραση τη δεξίωση όπου κάνει δηλώσεις ο Δημήτρης Μαλτέζο και αναστατώνεται.
Η επομένη είναι η πρώτη μέρα στο κολλέγιο και ξεκινά με μία... σύγκρουση : του Σταύρου Χαλκιά με τον 'Αρη Μαλτέζο. Τα δύο αγόρια καυγαδίζουν με μία ένταση που προδικάζει ότι η σχέση τους θα είναι εκρηκτική...

Δείτε την Πρεμιέρα...




Περισσότερα μέσα απο την Επίσημη Ιστοσελίδα του Mega,αλλά και της σειράς...
http://www.megatv.com/klemmenaoneira/default.asp?catid=25128

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου