Σελίδες

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Αστρολογικές Προβλέψεις για το 2012!



ΚΡΙΟΣ:  Ανοιχτές αντιπαραθέσεις

Το 2012 έρχεται σαν μια ωφελιμότερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς, το ίδιο αγωνιστική, αλλά αισθητά πιο ευνοϊκή στην κάλυψη των πρακτικών σας αναγκών και στην αξιοποίηση των εκφραστικών σας μέσων.

Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τα μέσα του Ιουνίου συμβάλλει σε μια οικονομική ενίσχυση, όπως και στην πρακτική εφαρμογή σχεδίων απαραίτητων για σας. Έπειτα, περνώντας στους Διδύμους, σας βοηθά στην επικοινωνία, στις συναλλαγές και στις επεκτάσεις, στην αξιοποίηση νέων γνωριμιών αλλά και νέων προτάσεων συνεργασίας.

Οι αγώνες που θα διεξάγετε για μια καλύτερη θέση στην εργασία και στον κοινωνικό χώρο δεν υπαγορεύονται τόσο από φιλοδοξία ή την ανάγκη επιβίωσης, όσο κυρίως από μια βαθύτερη ανάγκη να δώσετε συγκεκριμένη μορφή στις ανησυχίες σας που αφορούν την «ατμόσφαιρα» της εποχής μας και προπαντός στη ζωτικότητά σας.

Γενικά, το 2012 θα σας βοηθήσει σε μια συναισθηματική και οικονομική αναδιοργάνωση και θα κρίνει το μέλλον της καριέρας σας. Θα σας δώσει την ευκαιρία ενός ξαφνικού έρωτα ή ενός καινούριου σκοπού, ο οποίος σταδιακά θα αλλάξει τη νοοτροπία και τις συνθήκες ζωής σας.



ΤΑΥΡΟΣ:  Καινούριοι στόχοι 


Το 2012 προβλέπεται σημαντικό έτος και θα αποτελέσει σταθμό για τη ζωή σας.

Οι τομείς που θα τύχουν εξελίξεων είναι η εργασία και τα αισθηματικά. Αποτελούν δύο κύριες πηγές ασφάλειας, κι εσείς ως χαρακτήρες έχετε μεγάλη ανάγκη να ξέρετε τι μπορείτε να περιμένετε από τη ζωή και το πεπρωμένο.

Ο Κρόνος στο Ζυγό ορίζει το τέλος μιας επαγγελματικής δραστηριότητας ή την αρχή μιας άλλης. Δουλειά λοιπόν και επιμονή είναι αυτά που θα σας απαλλάξουν από πολύπλοκες σκέψεις και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να ανακτήσετε την εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας.

Μετά τον Ιούνιο θα μπορέσετε να λύσετε και κάποια οικονομικά σας προβλήματα σχετικά με την οικογένεια ή τον τόπο διαμονής σας. Μόνο ο χρόνος μένει να αποδείξει αν οι προσπάθειες που θα καταβάλετε από εδώ και πέρα θα είναι τελικά σωστές.

Όπως κι αν έχει πάντως, μόνοι σας δημιουργείτε την επιτυχία ή την αποτυχία. Με κύριο βοηθό τον Πλούτωνα, χτίζετε τώρα τα θεμέλια μιας καινούριας και μακροχρόνιας κατάστασης.



ΔΙΔΥΜΟΙ: Πραγματοποίηση προσδοκιών 


Το 2012 θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε καλύτερα τα ταλέντα σας και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα ενισχύσουν τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα.

Πρώτο μέλημά σας πρέπει να γίνει η τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων, που μετρούν ήδη περισσότερα από τρία έτη.

Ο Κρόνος, ολοκληρώνοντας τη διέλευσή του από το Ζυγό, θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στα αισθηματικά σας αλλά και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Σ’ αυτό τον τομέα έχετε να κάνετε πολλή δουλειά.

Πρέπει να εξομαλύνετε δυσαρμονίες και να απαλλαγείτε από κάθε είδους σχέσεις, κυρίως φιλικές ή κοινωνικές, που είναι αισθητά ζημιογόνες για σας από καιρό.

Κυρίως το πρώτο εξάμηνο του έτους θα μπορέσετε να βάλετε καλύτερη τάξη στα οικονομικά σας και, παρά τις γενικότερες δυσκολίες, να εξασφαλίσετε τα απαραίτητα χρήματα για την κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών.

Το 2012 προβλέπεται καθοριστική περίοδος για τις από εδώ και πέρα δραστηριότητές σας και σας βοηθάει να αποκαταστήσετε παρελθούσες ζημιές ή να χαράξετε μια εντελώς καινούρια πορεία ζωής.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενισχύοντας την άμυνα


Οι αποφάσεις που θα λάβετε το 2012 θα είναι περισσότερο καταλυτικές, καθώς μέσα από αυτές θα προσαρμοστείτε ουσιαστικότερα στο κλίμα της νέας εποχής και θα μπορείτε να καλύπτετε τις ανάγκες διαβίωσης.

Αν επιθυμείτε καινούρια εργασία, μπορείτε να την αναζητήσετε. Όσοι περάσατε ταλαιπωρίες σ’ αυτό τον τομέα έχετε τώρα την ευκαιρία να τις περιορίσετε ή να δείτε τα καλά των προσπαθειών σας.

Εκκρεμότητες οικονομικές, που σχετίζονται με το σπίτι και το χώρο διαμονής σας, θα πρέπει να διευθετηθούν οριστικά.

Τους πρώτους μήνες, με τη βοήθεια του Άρη από την Παρθένο, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα και να πετύχετε διευκολύνσεις και λύσεις χρόνιων προβλημάτων.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς φέρνει κοντά σας ενδιαφέροντες ανθρώπους, σας ωθεί να βάλετε νέους στόχους, κυρίως όσοι ασχολείστε με την τέχνη, τα κοινά, την εκπαίδευση.

Θα διευκολυνθείτε να ταξιδέψετε, όπως και να μεταναστεύσετε στο εξωτερικό αν είστε καλά οργανωμένοι.

Το 2012 δεν είναι εύκολη χρονιά. Δε θα λείψουν οι ευκαιρίες, απλώς θα χρειαστεί προσεκτικός χειρισμός, σωστές κινήσεις και πολύς κόπος.



ΛΕΩΝ:  Ρεαλιστική πορεία


Το 2012 σας βρίσκει ανήσυχους, εκνευρισμένους και με το αίσθημα μιας γενικότερης ανασφάλειας.

Ο Κρόνος, παραμένοντας στο Ζυγό, σας υποχρεώνει σε νέες αναθεωρήσεις των εκφραστικών σας μέσων, σε απαλλαγή από ασύμφορες γνωριμίες, αλλά και σε αποδοχή των μειονεκτημάτων κάποιων συνεργατών σας τους οποίους δεν μπορείτε, προς το παρόν, να αντικαταστήσετε.

Πολλοί επίσης θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο ταξίδι που θέλετε να κάνετε από καιρό ή ακόμη και να αλλάξετε τόπο διαμονής.

Παρά τη γενικότερη δυσκολία, θα βρείτε απασχόληση όσοι αναζητάτε, και αρκετοί θα έχετε την ευκαιρία μιας προαγωγής ή μιας βελτίωσης των συνθηκών εργασίας.

Το χαρακτηριστικό τούτης της χρονιάς δε θα είναι μόνο οι αλλαγές που θα γίνουν ή οι στόχοι που θα πετύχετε, αλλά κυρίως οι εμπειρίες που θα αποκτήσετε και η συνειδητοποίηση των αναγκών που τις επιβάλλουν.

Καινούριες γνωριμίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον σας τόσο αισθηματικά όσο και κοινωνικά. Νέα ενδιαφέροντα θα εμφανιστούν και παλιές καταστάσεις θα δοκιμαστούν ή θα εκλείψουν.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Κοινωνικός επαναπροσδιορισμός 


Το 2012 προβλέπεται χαρακτηριστική χρονιά δράσης και αγωνιστικότητας για τους περισσότερους από εσάς.

Σε μια εποχή γενικότερων δυσκολιών είναι απαραίτητο πλέον να προχωρήσετε σε ουσιαστικές αλλαγές κάνοντας βαθιές τομές στη ζωή σας.

Ο Δίας στον Ταύρο θα συνδράμει σε πρακτικές υποθέσεις, στο ενδεχόμενο αλλαγής σπιτιού, σε ταξίδια στο εξωτερικό ή στην αλλαγή αντικειμένου απασχόλησης ή εργασίας.

Το 2012, μέσα στη γενικότερη σύγχυσή του, σας προφυλάσσει αρκετές φορές και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ουσιαστική αναδιοργάνωση σε βασικούς τομείς, αποτελώντας την αρχή της οριστικής τακτοποίησης υποθέσεων που σας ταλαιπώρησαν τα προηγούμενα χρόνια.

Στον επαγγελματικό τομέα δε θα λείψουν η κινητικότητα, οι προτάσεις τρίτων και οι ευκαιρίες για εύρεση εργασίας για όσους το 2011 σας άφησε άνεργους. Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε μέχρι και τον Οκτώβριο είναι τα οικονομικά σας.

Οι νεότεροι, και ειδικά όσοι είστε μόνοι, θα ανακαλύψετε ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα δώσουν καινούριο νόημα στη ζωή σας.



ΖΥΓΟΣ:  Μεγάλες αποφάσεις


Το 2012 έρχεται για να δώσει μορφή στην ανάγκη σας να τολμήσετε ξεκινήματα επαγγελματικά και αισθηματικά που για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορέσατε να επιχειρήσετε τόσο λόγω των καταστάσεων όσο και εξαιτίας της ανασφάλειάς σας.

Όσο για τα επαγγελματικά σας, θα χρειαστεί να δώσετε καινούριους αγώνες. Είναι βέβαιο ότι θα αποδώσουν οι προσπάθειές σας περισσότερο από την προηγούμενη χρονιά.

Παραμείνετε συνετοί και ευέλικτοι όπως κι αν έχουν οι καταστάσεις. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δουλέψτε σκληρά, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, προσαρμοστείτε στη νέα εποχή, κι αν χρειαστεί, αντικαταστήστε το αντικείμενο της επιχείρησής σας με κάποιο άλλο που μπορεί να αποδώσει τώρα καλύτερα. Επίσης, αποφύγετε νομικές εμπλοκές.

Ο Δίας στον Ταύρο κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου θα ανεφοδιάζει συχνά τα οικονομικά σας. Αυτή τη χρονιά μπορείτε να θέσετε ασφαλιστικές δικλείδες στην περίπτωση που δυσκολευτείτε ή πιεστείτε.

Το 2012 σας θέλει θαρραλέους, μαχητικούς, πρόθυμους να εξοφλήσετε τα «χρέη» των λαθών σας προκειμένου η πορεία σας να είναι απαλλαγμένη από αυτά.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Στον πυρετό των μεταρρυθμίσεων


Το 2012 έχει για σας μεγάλη σημασία, καθώς πρόκειται να σας προφυλάξει, να σας προσφέρει και να σας εξυπηρετήσει. Φροντίστε οι επιλογές σας να είναι σωστές, μην αρνείστε τον κόπο που συνεπάγεται η επιτυχία ενός εγχειρήματος και συμφιλιωθείτε με το επικρατούν κλίμα της εποχής.Αξιοποιήστε με γνώμονα τη λογική τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε και παραμερίστε τα συναισθήματά σας, όσο κι αν είναι για σας κίνητρο ενθουσιασμού.

Η δραστηριότητα δε θα λείψει από το χώρο της εργασίας. Ωστόσο, η δυσαρμονία του Πλούτωνα με τον Ουρανό θα σας υποχρεώσει να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, γι’ αυτό παραμείνετε ψύχραιμοι στην αντιμετώπιση του γενικότερου δύσκολου κλίματος που θα επηρεάζει συχνά τα επαγγελματικά σας συμφέροντα.

Μια νέα γνωριμία, μια πρόταση γάμου, ένας ξαφνικός έρωτας ή ακόμη ένας απόγονος αποτελούν τις βασικές εκδοχές όσο αφορά τις προοπτικές σας.

Στις σχέσεις σας με τους άλλους, που φαίνονται να βελτιώνονται αλλά και να εξελίσσονται, μη διστάσετε να κάνετε ρεαλιστική επιλογή των ανθρώπων που θέλουν τη συντροφιά σας ή και τη συνεργασία σας.




ΤΟΞΟΤΗΣ:  Σκόπιμες συνθηκολογήσεις


Το 2012 έρχεται να σας δώσει την ευκαιρία σταδιακών οικονομικών ανεφοδιασμών και βελτίωσης στις συνθήκες εργασίας ή ακόμη και αιφνίδιας αλλαγής του αντικειμένου της επαγγελματικής σας απασχόλησης.

Παρά τις γενικότερες δυσκολίες, θα ζωντανέψει μέσα σας μια αισιοδοξία, η οποία θα αναδειχτεί σε βασικό ρυθμιστή εξελίξεων και προόδων σε προσωπικό επίπεδο.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συνεχίζει να σας εφιστά την προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας. Θα υπάρξουν καινούρια έξοδα, στα οποία θα πρέπει να αντεπεξέλθετε. Η βοήθεια και οι ευκαιρίες δε θα λείψουν, κυρίως την άνοιξη, γι’ αυτό θα πρέπει να τις αξιοποιείτε άμεσα.

Μια νέα γνωριμία, ένας αρραβώνας, ακόμη και ένας ξαφνικός γάμος παίζουν ως βασικές πιθανότητες. 

Η επίσης εξάμηνη παραμονή του Άρη στην Παρθένο θα απορροφήσει μεγάλο μέρος του δυναμισμού σας είτε για τη συντήρηση της καριέρας σας είτε για την καθιέρωση νέων προοπτικών σε αυτή.

Το 2012 σας κάνει περισσότερο πρακτικούς στη σκέψη αλλά και στη συμπεριφορά. Σας υποχρεώνει να θέσετε σαφείς στόχους για το μέλλον και να τους υπερασπιστείτε.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Αλλαγή πλεύσης 


Το 2012 έρχεται για να σας βοηθήσει και να σας αποκαταστήσει μέχρι ενός ορισμένου σημείου, τόσο ηθικά όσο και πρακτικά. Ωστόσο, μην αφήνετε τον εαυτό σας να αμφισβητήσει τα επιτεύγματά σας, οργανώστε τις κινήσεις σας και προσπαθήστε να καλλιεργείτε την αισιοδοξία και τη φυσική σας αντοχή.

Πρακτικά, δεν αποκλείεται να αλλάξετε σπίτι, να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή να κλείσετε οριστικά κληρονομικές υποθέσεις και περιουσιακές εκκρεμότητες.

Ο Κρόνος παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας επηρεάζοντας σημαντικά, για δεύτερη χρονιά, τις εξελίξεις στα επαγγελματικά. Οι αλλαγές σε αυτό τον τομέα θα συνεχιστούν, καθορισμένες από την επικράτηση του γενικότερου κλίματος.

Ένας τομέας που θα δοκιμαστεί για μία ακόμη φορά είναι τα αισθηματικά σας. Εδώ θα συμβούν γεγονότα καθοριστικά και χαρακτηριστικά. Όσοι έχετε ήδη από πέρσι προβλήματα με το δεσμό ή το γάμο σας θα υποχρεωθείτε από τις ίδιες τις εξελίξεις και τη συμπεριφορά των άλλων να πάρετε αποφάσεις που θα δώσουν τέλος στις αμφιταλαντεύσεις και στην τάση σας να αναβάλλετε οριστικές ρήξεις ή μάχες.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Σημαντικές αναθεωρήσεις


Ο Δίας στον Ταύρο το πρώτο εξάμηνο του 2012 θα σας βοηθήσει να βρείτε τη δύναμη να συμφιλιωθείτε με το άμεσο περιβάλλον, να εξωραΐσετε το χώρο διαμονής σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συμβίους σας.

Το δεύτερο εξάμηνο η αρμονία του Δία από τους Διδύμους σε σχέση με τον Κρόνο θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις προοπτικές σας, κάνοντάς σας να ξεχωρίσετε στην εργασία αλλά και στον κοινωνικό περίγυρο. Μια προαγωγή, μια μετάθεση, ένα ταξίδι μεγάλο ή ακόμη και μια μετανάστευση για επαγγελματικούς λόγους θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ζωής σας και στην πορεία των συμφερόντων σας.

Πρόοδος ωστόσο θα παρατηρηθεί στα αισθηματικά σας, για άλλους λίγο, για κάποιους άλλους πολύ. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, το 2012 θα σας δικαιώσει κοινωνικά και αισθηματικά.

Θα πρέπει όμως κι εσείς να γίνετε πιο συνειδητοί όσο αφορά τις επιλογές σας και να μη διστάζετε να αρνείστε κάτι ή κάποιον αν δε σας αντιπροσωπεύει.



ΙΧΘΥΕΣ:  Ριψοκίνδυνες επενδύσεις


Το 2012 σας κάνει περισσότερο τολμηρούς και διορατικούς και ξεκαθαρίζει το συναισθηματικό χάος μέσα σας.

Βέβαια, τα οικονομικά σας παραμένουν σε μικρή σύγχυση ή ακαταστασία. Αντιμετωπίστε τα με προσοχή και προνοητικότητα.

Κλείστε κάθε φορά που θα μπορείτε χρεωστικές εκκρεμότητες, έτσι ώστε η πορεία σας στον επαγγελματικό χώρο να είναι απαλλαγμένη από τις καθυστερήσεις που αυτές συνεπάγονται. Αποφύγετε περιττά έξοδα και αβέβαιες επενδύσεις. Μην επηρεάζεστε από τη γνώμη τρίτων στον τομέα της οικονομικής διαχείρισης και αφήστε το αλάνθαστο ένστικτό σας να σας καθοδηγεί.

Κάντε σχέδια στην εργασία σας, αλλά μη βιαστείτε πριν από τον Ιούνιο να εγκαταλείψετε κάτι σίγουρο για κάτι καινούριο, που μπορεί μεν να υπόσχεται, αλλά δεν εγγυάται.

Ένας άνεμος ανανέωσης θα σας φέρει πιο κοντά σε ανθρώπους που χρειάζεστε τόσο αισθηματικά όσο και κοινωνικά. Οπλιστείτε με θάρρος και τόλμη. Μην παρασύρεστε από εντυπώσεις.

Αφήστε το χρόνο να δοκιμάσει την πορεία των καινούριων σχέσεων και τηρήστε τα απαραίτητα μέτρα απόστασης και ασφάλειας από το αγριεμένο πλήθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου