Σελίδες

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Super League: 17η Αγωνιστική - Μέρος 1ο...1/2


Μεσοβδόμαδα είχαμε το πρώτο μέρος των αναμετρήσεων για το Κύπελλο Ελλάδος και αυτό σημαίνει ότι όσες ομάδες αγωνίστηκαν θα έχουμε την σχετική κούραση και χρειάζονται προσοχή οι αναμετρήσεις που δίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο,στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Σήμερα το απόγευμα έχουμε τις τρεις πρώτες αναμετρήσεις,στις οποίες οι γηπεδούχοι μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο,ώστε να φτάσουν στην νίκη αλλά και τους βαθμούς που έχουν ανάγκη. Ας δούμε λίγο αναλυτικά το σημερινό πρώτο μέρος της Super League....

196 ΑΕΚ - Ξάνθη > 1,60 - 3,30 - 4,75 > U1,60 - Ο1,85
Μπορεί οι δυο ομάδες να έχουν δώσει προς το παρόν τους αγώνες για τους ''16'' του κυπέλλου,όμως μεσοβδόμαδα έχουν αναμετρήσεις χωρίς να είναι εύκολα τα πράγματα κυρίως για την Ένωση. Σήμερα θα ήθελαν να τελειώνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Για την ακρίβεια η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να καθαρίσει νωρίς μια αναμέτρηση έχοντας και την ψυχολογία στα ύψη έπειτα απο την υπόσχεση του Βασίλη Δημητριάδη για τις 500.000 χιλιάδες που θα μοιραστούν την Δευτέρα. Η Ξάνθη,δεν έχει δείξει λίγα πράγματα φέτος,όμως το μυαλό της θα είναι περισσότερο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο,την στιγμή που η ΑΕΚ έχει το δύσκολο έργο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αγωνιστικά,ως τώρα οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύονται στον καλύτερο βαθμό την έδρα τους με 6-2-0 ενώ η Ξάνθη εκτός χάνει έδαφος με 3-2-3. Η Παράδοση ευνοεί σε πολύ μεγάλο βαθμό την ΑΕΚ. Κάτω απο άλλες συνθήκες ίσως πήγαινα με την έκπληξη όμως η υπόσχεση του Βασίλη αλλάζει τα...κόζα!

197 ΟΦΗ - Δόξα Δράμας > 1,45 - 3,60 - 5,40 > U1,45 - Ο2,10
Ενώ την Πέμπτη δίνει αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο,η ομάδα της Κρήτης οφείλει να επιστρέψει στις επιτυχίες με νίκη κόντα στην πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας,αλλά και άκρως σκληρή και επικίνδυνη,αν τυχόν την υποτιμήσεις όπως δλδ έκανε ο Ολυμπιακός. Η Έδρα θα αποτέλεσει ένα απο τα μεγάλα όπλα για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου και ο Άσος του 1,45 μοιάζει ως ένα καλό στήριγμα,χωρίς βέβαια τίποτα να θεωρείται δεδομένο.

211 Ολυμπιακός - Λεβαδειακός (Φ1) > 1,20 - 4,85 - 9,00 > U- - O-
Ο Ολυμπιακός έπειτα απο το καλό μάθημα που πήρε στην αναμέτρηση επί της Δόξας στην Δράμα,είναι υποχρεωμένος να καθαρίσει απο νωρίς το παιχνίδι,όπως έκανε μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο κόντρα στον Θρασύβουλο. Μπορεί Τζιμπούρ και Πάντελιτς να μένουν εκτός αποστολής,αλλά ο Ντιόγκο απο ότι φαίνεται θα πάρει χρόνο και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και ως βασικός. Στο στρατόπεδο Βοιωτών,δύσκολα θα πρέπει να περιμένουν κάτι στην αναμέτρηση απο το <<Γ.Καραϊσκάκης>>. Στοιχηματικά,δεν αξίζει ο Άσος του 1,20.


Εν Συντομία
196 ΑΕΚ - Ξάνθη > Άσος > 1,60 Χάθηκε 1-1
197 ΟΦΗ - Δόξα Δράμας > Άσος > 1,45 Πέρασε 2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου