Σελίδες

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Super League: 17η Αγωνιστική - Μέρος 2ο...2/5


Αυτήν την ΑΕΚ δεν μπορεί να την πιάσει κανείς. Μπορεί η Ξάνθη να έχει σαν στόχο την έξοδο στην Ευρώπη,όμως και η Ένωση ψυχολογικά όφειλε να είναι στα ύψη,έπειτα απο την εγγύηση του Βασίλη Δημητριάδη για τις 500.000 χιλιάδες που θα μοιραστούν την Δευτέρα. Αυτός, για μένα ήταν ένας απο τους λόγους για τους οποίους περίμενα να πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο. Όμως διαπιστώσταμε ότι η ΑΕΚ δεν αλλάζει ούτε έπειτα απο τέτοιες υποσχέσεις και για ακόμα μια χρονιά δείχνει πως δεν μπορεί να καταφέρει κάτι άλλο παρά τον τερματισμό στην 5άδα. Απο εκεί και ύστερα εύκολο απόγευμα ήταν χθες για τον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό.

Σήμερα,διεξάγονται οι υπόλοιπες αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής,εκεί όπου υπάρχουν αναμετρήσεις στις οποίες μπορούν να υπάρξουν συζητήσεις για πολλές ημέρες.Έπειτα απο την μονομαχία που είχαν στο Κύπελλο,Ατρόμητος και Άρης έχουν ένα ακόμα ραντεβού για το πρωτάθλημα. Αμφίρροπες αναμετρήσεις στα παιχνίδια Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης και Πανιώνιος - Παναιτωλικός. Ενώ τον πρώτο λόγο φαίνεται πως θα έχουν ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός στις αναμετρήσεις με Εργοτέλη και Πας Γιάννενα,αντίστοιχα.

242 Ατρόμητος - Άρης > 2,05 - 2,85 - 3,15 > U1,40 - Ο2,20
Μέσα σε λίγες ημέρες οι δυο ομάδες,έχουν ραντεβού και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο,αλλά αυτήν την φορά για το πρωτάθλημα. Αν και μεσοβδόμαδα είχα πει ότι εξαιρετικά δύσκολα κάποια ομάδα θα πάρει και τα δυο παιχνίδια,έπειτα απο πολύ σκέψη θεωρώ ότι αυτό πλέον δεν είναι και τόσο σίγουρο.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με το πρωτάθλημα και ο Ατρόμητος δείχνει δυνατός εντός έδρας και μάλιστα,παραμένει αήττητος. Απο την άλλη πλευρά ο Άρης (ελπίζω αυτήν την φορά να μην ξεχάσουν να κάνουν αλλαγές όσοι είναι υπεύθυνοι στον πάγκο), εκτός έδρας παρουσιάζει αρκετές αδυναμίες.
Η Παράδοση δείχνει ότι σε προηγούμενες αναμετρήσεις ο Άρης μετρά τα τελευταία χρόνια 2 ισοπαλίες και 2 νίκες,κόντρα στην ομάδα του Ατρομήτου.

243 Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης > 2,20 - 2,85 - 2,90 > U1,45 - Ο2,10
Μάτς ζωής και θανάτου για τις δυο ομάδες. Ειδικά η Κέρκυρα χρειάζεται την νίκη που θα την ανεβάσει τόσο στην βαθμολογία,όσο και στην ψυχολογία των παιχτών,για την δύσκολη συνέχεια.
Βέβαια,έρχονται κόντρα στον Αστέρα που έδειξε μια εικόνα βγαλμένη απο τα προηγούμενα χρόνια,καθώς μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο διέλυσε με 1-4 τον Πας Γιάννενα στους ''Ζωσιμάδες''.
Αγωνιστικά,η Κέρκυρα εντός κρατάει καλά με 2-1-4,ενώ ο Αστέρας εκτός έχει γίνει Πράκτορ 0-0-7.
Μικρή παράδοση,μόλις μια αναμετρήση τα τελευταία χρόνια με τελικό σκορ 1-2.

257 Πανιώνιος - Παναιτωλικός > 2,10 - 3,00 - 2,90 > U- - O-
<<Στην ιστορία και αυτό θα μείνει,Αγρίνιο κάναμε και την Νέα Σμύρνη>>,είναι απο τα συνθήματα που φώναζε όλο το Αγρίνιο και όχι μόνο πριν δυο χρόνια όταν η ομάδα του Παναιτωλικού έδωσε εκεί τον αγώνα μπαράζ με αντίπαλο την Ρόδο. Σήμερα,οι δυο ομάδες έχουν ραντεβού για τον επαναληπτικό του πρωταθλήματος. Ο Πανιώνιος με την ψυχολογία στα ύψη έπειτα απο την πρόκιση που πήρε κόντρα στον Παναθηναϊκό,στην διαδικασία των πέναλτι,αλλά και την κούραση μετά απο τέτοιες αναμετρήσεις. Αγωνιστικά,θα λέγαμε ότι τα πηγαίνει καλύτερα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ο Παναιτωλικός είχε παραπάνω μέρες προετοιμασίας,δείχνει ικανός να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα,παρά τις όποιες απουσίες διαθέτει. Παράδοση,τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει.

258 ΠΑΟΚ - Εργοτέλης > 1,45 - 3,50 - 5,50 > U1,55 - Ο1,90
Λίγες μέρες πρωτού ο ΠΑΟΚ έρθει αντιμέτωπος με την ΑΕΚ για το Κύπελλο,έχει την ευκαιρία να πάρει την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και να πάρει ένα ακόμα τρίποντο. Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να έχουν φύγει μεγάλα ονόματα παιχτών που έκαναν την διαφορά,αλλά ο ΠΑΟΚ είναι εκεί και έτοιμος να δείξει πως μπορεί να συνεχίσει το δύσκολο ταξίδι ως το τέλος. Αγωνιστικά,μέσα στην Τούμπα δεν δείχνει να έχει κανένα πρόβλημα,ενώ ο Εργοτέλης ειδικά εκτός έδρας είναι σαν να μην αγωνίζεται ποτέ με 1-1-5. Η Παράδοση υπέρ του ΠΑΟΚ με 5-0-1. Όλα μιλούν για έναν καλό άσο που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα βγει,ως ένα καλό στήριγμα.

266 Πας Γιάννενα - Παναθηναϊκός > 5,00 - 3,50 - 1,50 > U1,55 - Ο1,90
Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι δυο ομάδες,έπειτα απο τους αποκλεισμούς που βρήκαν μπροστά τους απο τον Αστέρα με 1-4 και τον Πανιώνιο στα πέναλτι με 4-3,αντίστοιχα. Έτσι πλέον,στρέφονται για τα καλά στον έναν και μοναδικό στόχο που δεν είναι άλλος απο την Super League. Στα Γιάννενα το μόνο που δεν θέλουν,είναι να γίνουν ασανσέρ απο την μια κατηγορία στην αλλή,αλλά και ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να χτυπήσει τον τίτλο και έτσι η αναμετρήση,έχει χαρακτήρα τελικού για τις δυο ομάδες. Αγωνιστικά,ο Πας δεν είναι άσχημος εντός,αλλά και οι Πράσινοι εκτός δεν τα πηγαίνουν καθόλου άσχημα με τα αποτελέσματα που έχουν. Μικρή παράδοση τα τελευταία χρόνια χωρίς να βγαίνει κάποιο συμπέρασμα.


Εν Συντομία

242 Ατρόμητος - Άρης > Άσος > 2,05 Χάθηκε 0-0
243 Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης > Άσος > 2,20 Χάθηκε 0-0
257 Πανιώνιος - Παναιτωλικός > Χ2 > 1,47 Χάθηκε 1-0
258 ΠΑΟΚ - Εργοτέλης > Άσος > 1,45 Πέρασε 2-1
266 Πας Γιάννενα - Παναθηναϊκός > Διπλό > 1,50 Πέρασε 0-1


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα...15:00 με 17:00 στην ραδιοφωνική εκπομπή ''Goal...στα Κέρδη'' στον ΑΓΡΙΝΙΟ 9.37FM ο Παρασκευάς Μάζης σας περιμένει για να σχολιάσουμε τα όσαν θα έχουν προηγηθεί στο κουπόνι του Σαββάτου,ενώ στην συνέχεια περνάμε σε ειδήσεις και εκτιμήσεις απο το κουπόνι της ημέρας. Κλείνουμε την εκπομπή στις 17:00 με το ΔυΝαΤό σημείο,το δικό μας ΔΝΤ! Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας http://www.multiradio.gr/media_player.php?station=948

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου