Σελίδες

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Super League: Εξ Αναβολής Αναμετρήσεις 4ης Αγωνιστικής...2/2


Μπορεί η 4η αγωνιστική να έγινε στις 24-25 Σεπτεμβρίου,όμως δυο ομάδες, ο Άρης και ο Παναθηναϊκός είχαν ρεπό γιατί δεν ήξεραν τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν. Σήμερα έπειτα απο αρκετούς μήνες ήρθε η ώρα να δώσουν,αυτές τις δυο αναμετρήσεις με τον Λεβαδειακό και την Δόξα Δράμας,αντίστοιχα. Ο Πρώτος αγώνας είναι πραγματικά αμφίρροπος καθώς και οι δυο ομάδες, ο Λεβαδειακός και ο Άρης,βρίσκονται στην ίδια μοίρα και δεν μπορώ να πω με πρώτη ματιά,το ποιός έχει τον πρώτο λόγο. Στην συνέχεια,διεξάγεται η άλλη αναμέτρηση στην οποία οι παίχτες του Παναθηναϊκού και όχι αυτοί του Dancing on Ice,αντιμετωπίζουν στο Ο.Α.Κ.Α. την επικίνδυνη,Δόξα Δράμας.

113 Λεβαδειακός - Άρης > 2,75 - 2,90 - 2,25 > U1,40 - Ο2,20
Ο ΟΠΑΠ δίνει ως φαβορί την ομάδα του Άρη. Κάτω απο άλλες συνθήκες και εγώ θα υποστήριζα κάτι τέτοιο όμως την συγκεκριμένη στιγμή δεν μπορώ να πω ότι απο την ομάδα της Θεσσαλονίκης έχω δει το κάτι παραπάνω φέτος και αυτό είναι κάτι που απο πλευρά ποδοσφαίρου με κάνει να λυπάμαι,διότι κατά καιρούς τα προηγούμενα χρόνια αυτή η ομάδα ήταν πραγματικά γιορτή για τις σπουδαίες στιγμές που χάρισε στην Ελλάδα,αλλά και στην Ευρώπη. Απο την άλλη μεριά η ομάδα του Λεβαδειακού,αν και πέρασε απο τα σαράντα κύματα μέχρι να ανέβει στην κατηγορία,έχει καταφέρει να αποσπάσει σημαντικούς βαθμούς για την συνέχεια και να διεκδικεί ακόμα και την παραμονή.
Στοιχηματικά,δίνω εγώ ένα μικρό προβάδισμα υπέρ των Βοιωτών.

117 Παναθηναϊκός - Δόξα Δράμας (Φ1) > 1,30 - 4,50 - 6,00 > U- - O-
Οι αποδόσεις που έχει ο ΟΠΑΠ,αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχει η επιλογή των πολλών τερμάτων, μας δένει ουσιαστικά τα χέρια και δεν μας αφήνει πολλές επιλογές. Θεωρητικά,δείχνει ένα απο τα πιο εύκολα μάτς των πρασίνων,αν και η Δόξα έχει καταφέρει να κόψει βαθμούς απο την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό,και δείχνει αν την υποτιμήσεις,μπορεί να σου προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Η Εκτίμηση μου έχει να κάνει κυρίως με το πλεονκτημα που δίνεται,για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.


Εν Συντομία
113 Λεβαδειακός - Άρης > > 1,41 Πέρασε 1-1
117 Παναθηναϊκός - Δόξα Δράμας (Φ1) > Χ2 > 2,57 Πέρασε 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου