Σελίδες

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Είναι Στιγμές - Επεισόδια 20-21-22


Επεισόδιο 20
Η Λήδα απαιτεί από τη Μαργαρίτα να μάθει την αλήθεια για τον παράξενο άντρα που συνάντησε έξω από το σπίτι. Αποφασισμένη να πάρει απαντήσεις μιλάει και με τον Πέτρο, όμως εκείνος πίσω από όλα αυτά υποψιάζεται τους ανταγωνιστές του. Βέρα και Ανδρέας ξαναζούν στιγμές ευτυχίας. Οι λιγοστές αμφιβολίες όμως που διατηρεί η Βέρα, τη σπρώχνουν να επισκεφτεί έναν Ντέντεκτιβ.
Η Μαργαρίτα είναι πεπεισμένη πως η Ζωή...συνεργάζεται με τον Θωμά. Η Μάρθα προτρέπει τη Μαργαρίτα να συναντηθεί μαζί του και να ξεκαθαριστεί κι έπειτα, να ομολογήσει τα πάντα στον Πέτρο. Ενώ ο Στέφανος συναντάει τον Δημοσθένη για να μάθει πληροφορίες σχετικά με το παρελθόν, η Μαργαρίτα παίρνει σημαντικές και απρόσμενες αποφάσεις…
Πηγήhttp://tvnea.blogspot.com/2012/02/7.html#ixzz1mwvKVPUS 

Επεισόδιο 21
H Μαργαρίτα αρνείται να φανερώσει στον Πέτρο το ένοχο μυστικό της και απλά, του ανακοινώνει πως θα φύγει από το σπίτι. Η Ζωή ικανοποιημένη που το εκδικητικό της σχέδιο αποδίδει, βρίσκει ευκαιρία να ταράξει τη μητέρα της ακόμη περισσότερο! Η Βέρα κι ο Ανδρέας προσπαθούν να τα ξαναβρούν, όμως ένα τηλεφώνημα αναστατώνει και κλονίζει την εύθραυστη εμπιστοσύνη της Βέρας. Ο Πέτρος καταρρακωμένος από την ανεξήγητη απόφαση της Μαργαρίτας να τους εγκαταλείψει, καταφεύγει στον Δημοσθένη για στήριξη και βοήθεια. Την ίδια στιγμή, η Μαργαρίτα έχει μια απρόσμενη συνάντηση και μια αναπάντεχη πρόταση που την αφήνει άναυδη!
Πηγήhttp://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=_km_h_eswz_i_yr8%3d

Επεισόδιο 22
Η Μαργαρίτα ξεκαθαρίζει στον Θωμά πως δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει, ενώ η ξαφνική φυγή της έχει προκαλέσει ένταση σε όλη την οικογένεια Κροντηρά. Ο Πέτρος αποφασίζει να τη βρει και ζητάει από τον Δημοσθένη ν’ αναλάβει την κλινική. Η Λήδα προσπαθεί να στηρίξει ψυχολογικά τον αδερφό της, Κωνσταντίνο. Η Βέρα κι ο Ανδρέας δείχνουν καλά, όμως κάποιες «αθώες» ερωτήσεις της Βέρας, τον ανησυχούν και πάλι. Ο Μάριος...υποδέχεται με μεγάλη χαρά τη Ναταλία στα γραφεία της εταιρίας του, ενώ ο Νικόλας προσπαθεί ν’ αποτρέψει τη Ζωή από το εκδικητικό της σχέδιο. Οι υποψίες της Βέρας για τον Ανδρέα, γίνονται… εφιάλτης!
Πηγήhttp://tvnea.blogspot.com/2012/02/7-1_22.html#ixzz1n9OCKrkU 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου