Σελίδες

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Champions League:Η Φάση των ''16''-Μέρος 3ο...1/2


Την προηγούμενη βδομάδα έγινε το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση απο ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα που κέρδισε με 1-3 την Λεβερκούζεν και η Μίλαν που διέλυσε με 4-0 την Άρσεναλ. Ανοιχτά παραμένουν τα ζευγάρια ΑΠΟΕΛ - Λιόν στον απόηχο του 1-0 για τους Γάλλους,αλλά και το Μπενφίκα - Ζενίτ με τους Ρώσους να έχουν το 3-2 απο τον πρώτο αγώνα. Ουσιαστικά 3 στα 4 μάτς κατέληξαν στα πολλά τέρματα,προσφέροντας ένα ιδιαίτερο θέαμα.

Κάτι ανάλογο θα θέλαμε να δούμε και αυτές τις δυο ημέρες. Καταρχάς,σήμερα έχουμε στην Μόσχα το ΤΣΣΚΑ - Ρεάλ Μαδρίτης,στις 19:00 και το μεγάλο παιχνίδι στην 21:45 Νάπολι - Τσέλσι,σε ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη απο το Mega,ενώ το πρώτο απο τα κανάλια της Nova.

100 ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ > 7,00 - 4,00 - 1,35 > U1,85 - Ο1,60
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΠΙΟΡΝ - ΚΑΟΥΠΕΡΣ (ΟΛΛΑΝΔΙΑ)
Χωρίς παιχνίδια στα πόδια της η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα υποδεχτεί την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο,για τον πρώτο αγώνα,στον πάγο της Μόσχας. Ίσως,ο Ηλίας Σπάθας να είναι ο μόνος που θα απουσιάζει. Εκτός λοιπόν απο την αγωνιστική απραξία,οι γηπεδούχοι θα αναμετρηθούν με αρκετές απουσίες βασικών παιχτών,είτε για πουλήθηκαν όπως ο Λοβ στην Φλαμένγκο,είτε γιατί έχουν πρόβλημα τραυματισμού,όπως ο βασικός τερματοφύλακας. Στον αντίποδα η Ρεάλ μόνο προβλήματα δεν αντμετωπίζει και δείχνει έτοιμη να κάνει το πρώτο βήμα για τους ''8'' της Ευρώπης. 

106 ΝΑΠΟΛΙ - ΤΣΕΛΣΙ > 2,10 - 3,10 - 3,00 > U1,55 - Ο1,90
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΡΛΟΣ ΒΕΛΑΣΚΟ ΚΑΡΜΠΑΓΙΟ (ΙΣΠΑΝΟΣ)
Ένα πολύ σπουδαίο και αμφίρροπο ζευγάρι της φάσης των ''16''. Νάπολι και Τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίψη τους και θέλουν την χάρα που τους στέρησααν οι αντίπαλοι τους στα ενγχώρια πρωταθλήματα σε Ιταλία και Αγγλία,αντίστοιχα. Με τον Έντισον Καβάνι στην σύνθεση τους,οι γηπεδούχοι,είναι ικανοί να πάρουν το προβάδισμα ενόψι του επαναληπτικού στο Λονδίνο. Βέβαια και ο Βίλας Μπόας έχει δύσκολο έργο,καθώς η καρέκλα του,τρίζει...

Εν Συντομία...
100 ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ > Over > 1,60 Χάθηκε 1-1
106 ΝΑΠΟΛΙ - ΤΣΕΛΣΙ > Άσος > 2,10 Πέρασε 3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου