Σελίδες

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Champions League: Η Φάση των ''16'' - Μέρος 4ο...0/3


Φτάσαμε στο τέταρτο και τελευταίο μέρος των πρώτων αγώνων της φάση των ''16'' του Champions League. Πριν όμως περάσουμε να σχολιάσουμε τα δυο σημερινά παιχνίδια,ας ρίξουμε μια ματιά στις δυο χθεσινές αναμετρήσεις. Η Ρεάλ Μαδρίτης χάλασε το σερί (6/6) που είχε στην φάση των ομίλων. Μπορεί να προηγήθηκε στο ημίωρο της αναμέτρησης,όμως στην συνέχεια δεν προσπάθησε να κλειδώσει το παιχνίδι,κάθισε πάνω στο 0-1 και τελικά το πλήρωσε στις καθυστερήσεις,έπειτα απο μια σύγχυση διαρκείας στα καρέ των <<Μαδριλένων>> η ΤΣΣΚΑ σκόραρε δίνοντας στον ευατό της,λίγες ακόμα πιθανότητες για ένα μεγάλο θαύμα,διότι κακά τα ψέματα η Ρεάλ,έχει τον πρώτο λόγο  παρά το τελικό στραβοπάτημα.

Στο άλλο παιχνίδι της χθεσινής βραδιάς, η Νάπολι σκόρπισε στους πέντε ανέμους ολόκληρη την Τσέλσι,σκάβοντας παράλληλα και τον λάκκο του Αντρέ Βίλας Μπόας,μιας και η συνέχεια στον πάγκο της ομάδας των Λονδρέζων μόνο δύσκολη φαίνεται. Αν και οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά,ο άτυπος νόμος του ποδοσφαίρου τους τιμώρησε με τους φιλοξενούμενους,να ανοίγουν το σκορ. Όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό να κόψει το πάθος και την δίψη των παιχτών της Νάπολι. Θυμίζει ομάδα εποχής Μαραντόνα και αυτό μας κάνει όλους να την θαυμάζουμε,ίσως αύριο αυτό σταματήσει,προς το παρόν το χαιρόμαστε και το αγαπάμε. Πάντως,το θέμα της πρόκρισης παραμένει ανοιχτό και για τις δυο ομάδες,όπως ανοιχτό μένει και το ζήτημα της παραμονής ή όχι του Βίλα Μπόας. Ο Νέος Μουρίνιο,για πολλούς δεν έχει αποδώσει ούτε στο ελάχιστο,αυτά τα οποία έκανε ο Ζοσέ στον πάγκο αυτόν πριν μερικά χρόνια.

146 ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ > 5,50 - 3,60 - 1,50 > U1,90 - Ο1,55
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΝΙΚΟΛΑ ΡΙΤΣΟΛΙ (ΙΤΑΛΙΑ)
Ώρα να αφήσουμε όλα όσα έγιναν την χθεσινή ημέρα και να περάσουμε λίγο παρακάτω στα σημερινά παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν για το υπόλοιπο της ημέρας. Μεγάλο προβάδισμα έχει η Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της Βασιλείας,παρά το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα δεν δείχνει την εικόνα που περιμέναμε να δείξει,έτσι θα μπορούσε να πει κανείς ότι δίνει θάρρος σε μια ομάδα σαν την Βασιλεία που κατάφερε και πέταξε έξω την ίδια την Γιουναϊτεντ.

147 ΜΑΡΣΕΪΓ - ΙΝΤΕΡ > 1,85 - 3,15 - 3,60 > U1,45 - Ο2,10
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΣΟΥΝΕΙΤ ΤΣΑΚΙΡ (ΤΟΥΡΚΙΑ)
Παρηγοριά στον άρρωστο...κάπως έτσι θα μπορούσαν να δουν οι δυο ομάδες την συνέχεια στους ''16'' του Champions League. Έχοντας μείνει ακρετά πίσω απο τα εγχώρια πρωταθλήματα τους, Μαρσεϊγ και Ίντερ θέλουν εξιλέωση και το κάτι παραπάνω μέσα απο την Ευρώπη.Μπορεί ο ΟΠΑΠ
αλλά και οι ξένες εταιρείες να δίνουν φαβορί τους Γάλλους,αλλά το διπλό της Ίντερ αγγίζει απόδοση που προκαλεί σε ιδιαίτερο βαθμό. Μπορεί αυτό να πέρασε απο την πλευρά της Τσέλσι την Τρίτη,αλλά δεν ξέρω κατα πόσο κάτι τέτοιο μπορεί να περάσει στο ντούκου,μια ακόμα ημέρα.


Εν Συντομία...
146 ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ > Διπλό > 1,50 Χάθηκε 1-0
147 ΜΑΡΣΕΪΓ - ΙΝΤΕΡ > Χ2/Goal-Goal > 1,68/1,85 Χάθηκε/Χάθηκε 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου