Σελίδες

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Eurovision: Η Ελλάδα είναι κοντά στα ονόματα...



Έπειτα από πληθώρα πληροφοριών που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τις λεπτομέρειες του εθνικού τελικού για την ανάδειξη της συμμετοχής μας στην Eurovision 2012, ο OGAE Greece εξασφάλισε και σας μεταφέρει τις νεότερες εξελίξεις που διέπουν την όλη  διαδικασία.

Σύμφωνα με πηγές του Σωματείου μας, η λίστα με τα ονόματα των καλλιτεχνών που πρόκειται να συμμετάσχουν στον φετινό τελικό δεν έχει οριστικοποιηθεί επί του παρόντος, με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται τις προσεχείς μέρες, έπειτα από κοινή απόφαση της Universal Music και της ΕΡΤ. Παρ’ όλα αυτά, θεωρείται δεδομένο ότι στη διαδικασία αυτή δεν θα αναμειχθούν ο Κώστας Μαρτάκης και το συγκρότημα Μέλισσες, ονόματα που κυκλοφόρησαν ευρέως το τελευταίο διάστημα. Επίσης, γίνεται σαφές ότι η εταιρεία προσανατολίζεται σε καλλιτέχνες χωρίς προηγούμενη δισκογραφία, γεγονός που αυτομάτως αποκλείει κάθε πιθανότητα συμμετοχής ερμηνευτών που είναι ήδη γνωστοί στο ευρύ κοινό.

Παράλληλα με την διευθέτηση και την παρουσίαση των τραγουδιστών, στην τελική ευθεία βρίσκεται και η επιλογή των τραγουδιών που θα διεκδικήσουν το χρίσμα της εκπροσώπησης της πατρίδας μας στον φετινό διαγωνισμό. Οι συνθέσεις αυτές βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους και θα παρουσιαστούν επίσημα μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, δηλαδή μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

Σε ότι έχει να κάνει με την ημερομηνία και τον χώρο διεξαγωγής του Ελληνικού τελικού, καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί προς το παρόν σχετικά με το ζήτημα αυτό. Εν προκειμένω, εξετάζονται όλες οι πιθανές εναλλακτικές προτάσεις και η οριστική απόφαση τοποθετείται χρονικά στο άμεσο μέλλον.

Εν αναμονή, λοιπόν, των επίσημων ανακοινώσεων για τον εθνικό τελικό, οι διεργασίες για την διεξαγωγή του οποίου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ο OGAE Greece θα σας ενημερώσει άμεσα για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη προκύψει.

Πηγήhttp://ogaegreece.com/greece-2012-5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου