Σελίδες

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Eurovision: Βρέθηκε ο χώρος που θα φιλοξενήσει τον Ελληνικό Τελικό!



Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο εθνικός τελικός για την ανάδειξη της συμμετοχής της χώρας μας στην Eurovision 2012 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου. Μία καινοτομία που συναντάται στη φετινή διοργάνωση είναι αυτή που αφορά τον χώρο διεξαγωγής της βραδιάς, ο οποίος δεν είναι άλλος από το εμπορικό κέντρο River West.

Το River West βρίσκεται στην Δυτική πλευρά της Αθήνας και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Κηφισού, στο Αιγάλεω. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα εμπορικών καταστημάτων, εκτάσεως 20.000 τετραγωνικών μέτρων. Η λειτουργία του ξεκίνησε πρόσφατα και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει πόλος έλξης για τους καταναλωτές των δυτικών προαστίων της πρωτεύουσας, και όχι μόνο. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η αίσθηση της υψηλής λειτουργικότητας και της αισθητικής, γεγονός που συνέβαλε δραστικά στην επιλογή του ως χώρου φιλοξενίας του Ελληνικού τελικού για την φετινή Eurovision.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο συγκρότημα μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του, πατώντας http://www.riverwest.gr, αλλά και μέσα από το official page στο Facebook, πατώντας http://www.facebook.com/RiverWestOfficial?sk=info. Κλείνοντας, μπορούμε να παρακολουθήσουμε ένα σύντομης διάρκειας βίντεο, μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα μιας συνοπτικής ξενάγησης στους χώρους του River West.


Πηγήhttp://ogaegreece.com/greece-2012-7/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου