Σελίδες

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Champions League: Η Φάση των ''16'' - Επαναληπτικοί Μέρος 4ο


Απόψε θα μάθουμε επιτέλους και τις δυο τελευταίες ομάδες που θα περάσουν στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του Champions League και συγκεκριμένα στην φάση των ''8''.

Η Ρεάλ Μαδρίτης,φιλοξενεί στο <<Σαντιάγκο Μπερναμπέου>> την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε ένα παιχνίδι που δεν είναι τόσο αδιάφορο όπως μπορεί να δείχνει. Στοιχηματικά,οι αποδόσεις που δίνονται είναι πραγματικά απογοητευτικές,αλλά η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο,έπειτα απο την ισοπαλία με την οποία έφυγε μέσα απο την Μόσχα,χρειάζεται την νίκη και φυσικά να προσέξει στην άμυνα,ώστε να μην την πατήσει όπως η Ίντερ τα τελευταία λεπτά. Μάλιστα,ο ΟΠΑΠ έχει και το σχετικό Φ1 που μας κάνει απλά να δούμε την αναμέτρηση περιμένοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς,στις 21:45 όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στο <<Στάμορντ Μπρίζ>> και την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Νάπολι,σε ένα παιχνίδι όπου τα πάντα μένουν ανοιχτά παρά την νίκη που πήρε η Νάπολι στο πρώτο παιχνίδι και μάλιστα με σκορ 3-1. Οι Λονδρέζοι,είναι σε καλύτερη κατάσταση έπειτα και απο την φυγή του Αντρέ Βίλας Μπόας δείχνουν ικανοί να χτυπήσουν την αναμέτρηση,απο την στιγμή όπου δεν έχουν να διεκδικήσουν κάτι άλλο για την φετινή σεζόν. Βέβαια,απο την άλλη μεριά η Νάπολι δεν πάει πίσω μιας και αυτή δεν έχει και κάτι άλλο πέρα απο ίσως κάποια διάκριση. Στοιχηματικά,ο Άσος έχει τον πρώτο λόγο,παρά την όποια πτώση έχει και χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Τσέλσι θα πάρει απαραίτητα και την πρόκριση.


Εν Συντομία....
136 ΤΣΕΛΣΙ - ΝΑΠΟΛΙ > ΑΣΟΣ > 1,60

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου