Σελίδες

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Super League: 25η Αγωνιστική - Μέρος 2ο...3/5


Σε γενικές γραμμές το χθεσινό πρώτο μέρος της 25ης αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος,δεν πήγε άσχημα με την νίκη που σημείωσε ο Άρης κόντρα στον ΟΦΗ με σκορ 1-0,αλλά και το γκολ-γκολ που είχαμε στην Τρίπολη με τον Αστέρα,να υποδέχεται την Ένωση. Το κακό αποτέλεσμα,με βάση και το Πάμε Στοίχημα,ήταν ο Άσος του Εργοτέλη απέναντι στην ομάδα της Κέρκυρας με 1-0.

Σήμερα,διεξάγεται το μεγαλύτερο μέρος,αυτής της αγωνιστικής εκεί όπου ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις σε Αγρίνιο και ΟΑΚΑ,με τον Παναιτωλικό να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στις 17:15 ενώ στις 19:30 ίσως το πρωτάθλημα ''τελειώσει'' εφόσον ο Ολυμπιακός φύγει με θετικό αποτέλεσμα στο ''αιώνιο'' ντέρμπι απέναντι στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Απο το υπόλοιπο πρόγραμμα, Ξάνθη και Πανιώνιος έχουν τον πρώτο λόγο στις αναμετρήσεις με Πας Γιάννεννα και Δόξα Δράμας,αντίστοιχα. Ενώ αμφίρροπη παραμένει η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο.

382 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ > 2,50 - 2,85 - 2,50 > U1,40 - Ο2,20
Οι γηπεδούχοι μεσοβδόμαδα,αν και ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδίου,δεν έφυγαν με το τρίποντο της νίκης,μιας και στα τελευταία λεπτά ήρθε το τέρμα για τον Πας. Σε ορισμένα σημεία του μάτς έβλεπε κανείς τον Λεβαδειακό να μένει πίσω και αυτό το πλήρωσε. Σήμερα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά καθώς ο Ατρόμητος μπορεί μεσοβδόμαδα να έχει υποχρέωσεις για το Κύπελλο,αυτό όμως δεν εξασφαλίζει σε καμία περίπτωση τους γηπεδούχους.
Η Παράδοση,αλλά και η πορεία των ομάδων μιλά καθαρά για Goal-Goal.

383 ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ > 1,70 - 3,20 - 4,00 > U1,35 - Ο2,30
Το τελευταίο διάστημα η ομάδα της Ξάνθης,αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα που την έχουν ρίξει απο τις θέσεις των Πλεϊ οφ,σε αυτές του υποβιβασμού. Για την ακρίβεια οι γηπεδούχοι είναι λίγο πάνω απο την επικίνδυνη ζώνη και στην σημερινή αναμέτρηση χρειάζονται το τρίποντο της σωτηρίας. Απο την άλλη μεριά η ομάδα των Ιωαννίνων,γνωρίζει πως δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Αν και την επόμενη βδομάδα έχει την δυνατότητα κόντρα στον Εργοτέλη να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο,στην προσπάθεια για παραμονή. Όσον αφορά τον συγκεκριμένο αγώνα πάμε στον Άσο.

384 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ > 1,50 - 3,50 - 5,00 > U1,40 - Ο2,20
Ίσως έχουμε να κάνουμε με την θεωρητικά,πιο εύκολη αναμέτρηση του σημερινού κουπονιού. Οι Δραμινοί,γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να αποφύγουν πλέον την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό στην Football League. Απο την άλλη μεριά ο Πανιώνιος θέλει να πάρει αυτό το τρίποντο και να βγεί και πάλι ακρετά παραπάνω απο την επίκινδυνη ζώνη,όπου και βρίσκεται τώρα. Αν και μικρός ο Άσος,θα μπορούσε να θεωρηθεί,ως ένα καλό στήριγμα,στην απόδοση του 1,50 απο τον ΟΠΑΠ.

413 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ > 2,55 - 2,90 - 2,40 > U1,45 - Ο2,10
Ο Παναιτωλικός απο την στιγμή που ανέλαβε ουσιαστικά την ομάδα ο Τάκης Λεμονής,είχε βέβαια και την διακοπή για μία εβδομάδα και έρχεται απο δυο σερί νίκες με Ξάνθη και Εργοτέλη. Σήμερα καλείται να αντιμετωπίσει μια άλλη ομάδα που θεωρητικά είναι καλύτερη,αλλά αγωνιστκά για να είμαστε σωστοί,πρέπει να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν σου βγάζει την σιγουριά άλλων ετών. Ειδικά μετά απο τις δύο μεγάλες απώλειες παιχτών που πουλήθηκαν όπως ο Βιερϊνια και ο Κοντρέρας. Αγωνιστικά,ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλον στόχο πέρα απο την εξασφάλιση μιας θέσης για τα Πλεϊ οφ κάτι που λίγο πολύ έχει και αν όχι με σιγουριά θα μπορέσει να το εξασφαλίσει σε επόμενα παιχνίδια.Ο Παναιτωλικός,είναι αυτός που σήμερα ζητά σε μεγαλύτερο βαθμό κάτι απο την σημερινή αναμέτρηση,ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Αυτές,τις μέρες άκουσα απο πολλά άτομα στην πόλη του Αγρίνιου,να μιλούν για Άσο. Κάποιοι στην προσπάθεια να μην το ερμηνεύσει αλλιώς ο καθένας είπαν ότι αυτά είναι καφενειακές κουβέντες. Εμένα,πάντως το γεγονός ότι αρκετοί το έχουν ψιλοδεδομένο στον Άσο με προβληματίζει. Δεν μπορώ να το αποκαλέσω ούτε στημένο,ούτε σημαδεμένο, ούτε τίποτα τέτοιο,απλά αυτού του είδους οι απόψεις με βάζουν στοιχηματικά σε σκέψεις. Ίσως να είναι απλά κάτι που δεν χρειάζεται να δώσουμε αξία,ίσως όμως να έχει κάποια βάση. Όλα θα φανούν στο γήπεδο.

425 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ > 2,75 - 3,00 - 2,45 > U1,55 - Ο1,90
Super ντέρμπι. Με αυτό το πολύ μεγάλο παιχνίδι,κλείνει η 25η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει να ζητήσει τίποτα άλλο πέρα απο την νίκη που θεωρητικά,θα τον κρατήσει στον κόλπο του τίτλου,ενώ ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για δυο αποτελέσματα. Η ισοπαλία,κρατά την διαφορά στο +4,ενώ ένα πιθανό διπλό ανοίγει την ψαλίδα στο +7 και ουσιαστικά είναι σαν να μιλάμε για φιέστα μέσα στην έδρα του ''εχθρού''. Αγωνιστικά,ο Παναθηναϊκός είναι ξεκούραστος καθώς μεσοβδόμαδα δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις,ενώ ο Ολυμπιακός προέρχεται απο Ευρωπαϊκό παιχνίδι,στο οποίο τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελε.
Η Παράδοση,ευνοεί τους πράσινους με 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Διαιτητής,αυτού του πολύ σπουδαίου παιχνιδιού θα είναι ο Τάσος Κάκος, ο οποίος σε φετινές αναμετρήσεις που ήταν διαιτητής έχει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 διπλά. Για να δούμε τι αποτέλεσμα θα φέρει σε αυτό το παιχνίδι....


Εν Συντομία...
382 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ > Goal-Goal > 1,90 Πέρασε 2-2
383 ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ > Άσος > 1,70 Χάθηκε 1-2
384 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ > Άσος > 1,50 Πέρασε 2-0
413 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ > Άσος > 2,55 Χάθηκε 1-1
425 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ > Διπλό > 2,45 Πέρασε 0-1

Kυριακή 18 Μαρτίου,15:00 με 17:00
στην συχνότητα του ΑΓΡΙΝΙΟ 9.37FM με τον Παρασκευά Μάζη.
Ελάτε,στην παρέα μας να σχολιάσουμε τα αποτελέσματα
των αναμετρήσεων απο το κουπόνι του Σαββάτου,
να δούμε τις τελευταίες ειδήσεις των ομάδων και να δώσουμε
εκτιμήσεις απο το μεγάλο κουπόνι της ημέρας + ΔΝΤ σημείο.
Επιπλέον,τα αποτελέσματα απο την πρεμιέρα της Formula 1!
Διαδικτυακά,μπορείτε να μας ΑΚΟΥΣΕΤΕ μέσα απο το...
http://www.multiradio.gr/media_player.php?station=948

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου