Σελίδες

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Eurovision: ''Nije Ljubav Stvar'' για τον Zeljko!



Τέλος στην προσμονή των φανατικών θαυμαστών του Zeljko Joksimovic, καθώς ο γνωστός ερμηνευτής και συνθέτης παρουσίασε πριν από λίγη ώρα τη συμμετοχή με την οποία θα εκπροσωπήσει τη Σερβία στην Eurovision 2012.

Μέσα από ένα φαντασμαγορικό τηλεοπτικό show και υπό τους ήχους της Συμφωνικής Ορχήστρας του RTS, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ερμήνευσε το τραγούδι «Nije Ljubav Stvar», με το οποίο θα εμφανιστεί τον ερχόμενο Μάιο στη σκηνή του Μπακού. Της συγκεκριμένης παρουσίασης προηγήθηκε μια σειρά από μεγάλες επιτυχίες του Zeljko, με το κοινό να τον αποθεώνει σε κάθε του ερμηνεία. Το φετινό τραγούδι έχει ήδη ηχογραφηθεί και στα Αγγλικά, με την εκδοχή αυτή να παρουσιάζεται επίσης στην αποψινή μετάδοση, με τον τίτλο «Synonym» (δείτε τα βίντεο παρακάτω).

Για τον καταξιωμένο Βαλκάνιο καλλιτέχνη αυτή θα είναι η τέταρτη συμμετοχή του στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αφού είχε προηγηθεί το «Lane Moje» το 2004 (2η θέση), ενώ είναι ο συνθέτης της συμμετοχής της Βοσνίας το 2006 Lejla», 3η θέση), αλλά και της Σερβίας το 2008 Oro», 6η θέση).

Η Σερβία διαγωνίζεται στον ΒΗμιτελικό της Eurovision 2012, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 24 Μαϊου στο Αζερμπαϊτζάν.



Πηγήhttp://ogaegreece.com/serbia-2012/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου