Σελίδες

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Επιτυχία και του χρόνου



Και επισήμως, τα ''Κλεμμένα όνειρα'' είναι από τις σειρές που θα συνεχίσουν την -επιτυχημένη- πορεία τους και την ερχόμενη σεζόν. Σας έχουμε, ενημερώσει, ήδη, ότι το φινάλε έχει γραφτεί, παραδοθεί, σφραγιστεί – πάγια τακτική των συντελεστών της σειράς που δεν θέλουν να διαρρεύσει το οτιδήποτε- και θα παίξει κατά πάσα πιθανότητα στα τέλη Μαϊου με αρχές Ιουνίου, προκειμένου να κρατηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα επεισόδια για του χρόνου.

Τα πληκτρολόγια των σεναριογράφων, βέβαια, έχουν πάρει φωτιά καθώς έχουν ξεκινήσει να γράφουν επεισόδια για την ερχόμενη σεζόν. Οπως μαθαίνουμε αυτή την περίοδο γράφουν το 130ο επεισόδιο, το οποίο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα δούμε πια από τον ερχόμενο Οκτώβριο. Το φινάλε της φετινής σεζόν, πάντως, προβλέπεται συγκλονιστικό αν και δεν θα μας...προδώσει πολλά από τα μυστικά που κρύβουν οι ήρωες.

Δεν θα αποκαλυφθούν, δηλαδή ακόμα οι αδελφικές σχέσεις ανάμεσα στα παιδιά, ούτε θα γίνει η πολυπόθητη συνάντηση Βίκυς-Μαλτέζου με...ανοιχτά χαρτιά- αυτό θα αργήσουμε πολύ να το δούμε- ενώ θα διαλευκανθεί το έγκλημα της Αρτεμης, με τον Μαλτέζο να βρίσκεται ένα βήμα πριν τη φυλακή...Μια ανατροπή, όμως, θα κάνει τις ισορροπίες να αναστατωθούν για μια ακόμα φορά. Ποιός θα είναι εκείνος που θα επέμβει για να σώσει τον δυναμικό ήρωα ; Και για πόσο θα το καταφέρει ;

http://www.tvzapping.gr/TvNews/TodayNews/?EntityID=01f0d5b6-8e67-4560-891b-d1318fb87d0b

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου