Σελίδες

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Στις 20 Ιουνίου τα Mad Awards


Κόντρα σε όσα ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό περί αναβολής τους, τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2012 έρχονται για 9η συνεχή χρονιά στις 20 Ιουνίου στο γήπεδο του Tae Kwo Do. Με σύνθημα ‘Young Greece’, η διοργάνωση αναδεικνεύει την Ελλάδα των νέων, αυτή που δημιουργεί, τα καταφέρνει, εμπνέει και εμπνέεται και πάνω απ’ όλα αντιστέκεται στην απαισιοδοξία.

Το μεγάλο μουσικό γεγονός της χρονιάς έρχεται με σύνθημα ‘Young Greece’, αναζητώντας όλες τις δημιουργικές μορφές έκφρασης των νέων και προβάλλοντας την θετική πλευρά της ζωής τους. ‘Υoung Greece’ σημαίνει έμπνευση από τη μουσική, τις τέχνες, την καθημερινή δημιουργία και έκφραση μέσα από προσωπικές ή ομαδικές δράσεις στην πόλη, που επηρεάζουν θετικά την καθημερινότητα όλων μας. Κάθε εκπρόσωπος της, αποτελεί ένα ξεχωριστό #truestory για τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2012 BY VODAFONE.

Το καθιερωμένο Kick-off party των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαΐου, με special guest djs τους: Demy & DJ Kas, Freaky Fortune, Stan & Snap your Fingers,οι οποίοι με τις μουσικές επιλογές τους, θα δώσουν τη δική τους δυναμική και αλήθεια με μήνυμα ‘Young Greece’!

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου, η μουσική θα ξεκινήσει από νωρίς, όπως κάθε χρονιά, με ένα special pre-show που θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του Κλειστού Γηπέδου Tae Kwon Do, για να κορυφωθεί με την πολυαναμενόμενη τελετή απονομής των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2012 BY VODAFONE, με τη συμμετοχή των πιο αγαπημένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών στις πιο mad ανατρεπτικές συνεργασίες on stage!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου