Σελίδες

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ταλέντο αξίας...20.000 Ευρώ


Με παρόντες τους τρεις κριτές και τον Χρήστο Φερεντίνο επί σκηνής να δίνουν τον τόνο, με δώδεκα ταλέντα που ανυπομονούν να αποδείξουν για τελευταία φορά ότι αξίζουν και με εμάς τους τηλεθεατές σε θέση...μάχης για να ψηφίσουμε το αγαπημένο μας ταλέντο, ρίχνει φέτος αυλαία ο τέταρτος κύκλος της εκπομπής. 


Ο μεγάλος τελικός θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά αυτή τη φορά από τα στούντιο του ΑΝΤ1. Την πρωτοκαθεδρία στο χρόνο της εκπομπής θα έχουν φυσικά τα 12 ταλέντα (τρία απο το κοινό, τρία από τους κριτές και τρία από τον κόσμο στο σπίτι), τα οποία θα παρουσιάσουν 12 διαφορετικά νούμερα από την έναρξη του σόου. 


Με το τέλος των δώδεκα παρουσιάσεων θα ανοίξουν οι τηλεφωνικές ''κάλπες'' και θα αρχίσουν να έρχονται τα μηνύματα για να καταλήξουμε τελικά γύρω στις 12 στο ταλέντο που θα συγκέντρωσει τις περισσότερες ψήφους και θα πάρει και το έπαθλο των 20.000 Ευρώ. Δεν αποκλείεται, δε, στην ώρα που θα μεσολαβήσει για την ανάδειξη του νικητή να δούμε ένα διάσημο χορευτικό ή έναν γνωστό τραγουδιστή επί σκηνής... 


Πηγήhttp://www.tvzapping.gr/TvNews/TodayNews/?EntityID=d6390f75-71c2-43ae-b08b-6de3601506e0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου