Σελίδες

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Τι έγινε στην 9η απονομή των Mad Awards?


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα βραβεία "Mad Awards 2012!"


Mε το γήπεδο του Tae Kwon Do κατάμεστο από κόσμο και κεντρικό σύνθημα το «Young Greece»,τα φετινά βραβεία είχαν στο επίκεντρο την Ελλάδα των νέων που εμπνέονται από τη μουσική!


Όπως είναι φυσικό, οι εκκεντρικές εμφανίσεις, τα εμπνευσμένα remix και οι λαμπερές και πολύ sexy παρουσίες, έδωσαν και πήραν.


Την βραδιά παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς με την Μαίρη Συνατσάκη, ενώ πρώτη στη σκηνή ανέβηκε η Demy, με ένα κάτασπρο φόρεμα, το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις. Το ίδιο και το remix που ερμήνευσε με τους The Fade!


Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκαν


Onirama και Ήβη Αδάμου, με την νεαρή τραγουδίστρια να φορά μαύρο κορσέ και εφαρμοστό παντελόνι με μαύρες και φούξια ρίγες, και το Θοδωρή Μαραντίνη νακρεμιέται από το γερανό και να πετά το σακάκι του!


Τρίτη κατά σειρά live εμφάνιση, αυτή των Lucky Man Project και της Ελευθερίας Ελευθερίου, με την νεαρή τραγουδίστρια πιο «καυτή» από ποτέ, με ένα μαύρο σουτιέν και καυτό μαύρο σορτσάκι αλά κορσέ από κάτω.


Τέταρτη ακολούθησε η Shaya, με τους House Twins και Slick Beats ντυμένη στα κάτασπρα με άφρο look και super sexy εμφάνιση αλά Tina Turner.


Ενώ είδαμε και τον Δήμο Αναστασιάδη με τους Koza Mostra, σε ένα πολύ χορευτικό remix!


Επόμενη εμφάνιση αυτή των Otherview και του Γιώργου Σαμπάνη, που έκλεψαν τις εντυπώσεις, με το… «μπαλέτο» τους, και την Κρυσταλλία πιo sexy από ποτέ σε ρόλο… μπαλαρίνας.


Super sexy εμφάνιση, αυτή του ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ με τους Professional Sinnerz και γυμνόστηθα αγόρια να χορεύουν αλά… pole dancers!


Συνεχίζουμε με τους Claydee, Κώστα Μαρτάκη και Ειρήνη Ψυχράμη, που ανέβηκαν στη σκηνή
τργουδώντας… mamacita mamacita buena σε μια πολύ «καυτή» εμφάνιση, με τις γυναίκες της παρέας να κλέβουν την παράσταση, και τον Κώστα Μαρτάκη να μας θυμίζει…Λατίνο με μαύρο αμάνικο εφαρμοστό φανελάκι και ξυρισμένο κεφάλι!


Ωστόσο η εμφάνιση που έκοψε την ανάσα όλων, ήταν αυτή της Έλενας Παπαρίζου, η οποία
ερμήνευσε μια πολύ ωραία μπαλάντα, φορώντας μια ολόσωμη καταπράσινη φόρμα, με φόντο ένα άσπρο πιάνο. Η τραγουδίστρια, τα έδωσε όλα στη σκηνή, με ένα πολύ ερωτικό τραγούδι που τα έλεγε όλα: «πες μου ποιος θα γίνει πάλι ο άνθρωπος μου και θα είναι πάντοτε δικός μου…»


Από τις πιο hot χορογραφίες της βραδιάς; Αυτή της Κατερίνας Στικούδη με τον Νίκο Γκάνο, που ανέβασε κι άλλο τη θερμοκρασία, με την τραγουδίστρια να εμφανίζεται με μια κατακόκκινη κάπα και από μέσα να φορά ένα super καυτό σορτσάκι και άσπρο κορσέ που τόνιζε το πλούσιο μπούστο της!


Εμφάνιση- έκπληξη, αυτή της Μαίρης Συνατσάκη με τις ΜΕΛΙΣΣΕΣ, η οποία έκανε μια πολύ… hip hop εμφάνιση σχεδόν αγνώριστη και πολύ sexy τραγουδώντας… jump around!


Από τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ στιγμές της βραδιάς, όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Σάκης Ρουβάς ερμηνεύοντας τη νέα του μεγάλη επιτυχία «Τώρα», με τις Ρουβίτσες να ζητωκραυγάζουν ενθουσιασμένες. Και όχι τυχαία, μιας και εμφανίστηκε on stage ντυμένος στα άσπρα, με αμάνικο φανελάκι και άσπρο εφαρμοστό παντελόνι και τη γράμμωση στο κορμί… να κάνει ΜΠΑΜ!


Από τις πιο hot εμφανίσεις αυτή της Δέσποινας Βανδή που ανέβηκε στη σκηνή τραγοπυδώντας "Το Νησί", το "Τυχερό Αστέρι" και τα "Γυρίσματα", με μια maxi άσπρη τουαλέτα που άφηνε ακάλυπτη όλη της την πλάτη, με το κάτω μέρος της να είναι γεμάτο σκισίματα που έφταναν μέχρι ψηλά, αφήνοντας ακάλυπτα τα γυμνασμένα της πόδια.


Στη σκηνή όμως τα έδωσε όλα (για δεύτερη φορά) και η Έλενα Παπαρίζου, αυτή τη φορά σε μια πολύ πιο sexy και ρυθμική εμφάνιση με τους Playmen, Stan, και Courtney τραγουδώντας... "Party all the time"!


Την εμφάνιση της όμως στη σκηνή των βραβείων έκανε και η Πάολα σε μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση α λα"παραμύθι" τραγουδώντας "Τέλειωσες"!


Ξεχωρίσαμε την πιο sexy εμφάνιση απ΄όλες και είναι αυτή της Ελένης Φουρέιρα με τους NEBMA, που εμφανίστηκε on stage α λα "πολεμίστρια" με άκρως καυτή εμφάνιση και ακόμα πιο sexy λικνίσματα.


Από τους τελευταίους που ανέβηκαν στη σκηνή οι "Vegas", με τον Γιώργο Μαζωνάκη σε μια άκρως
ανατρεπτική εμφάνιση να τραγουδάνε "Φίλα με" και "Λείπει πάλι ο θεός"!


Η βραδιά έκλεισε με τους Stavento, να τραγουδάνε "Πηδάω τα κύματα" παρέα με την Πάολα, η οποία ανέβηκε δις στη σκηνή!


Πηγήhttp://tvnea.blogspot.com/2012/06/9-mad-awards.html#ixzz1yQIfuuZE 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου