Σελίδες

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Ημέρα 10η...2/2

Η Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες έψαχνε ένα θαύμα που θα την έστελνε στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος,Euro 2012. Ναι,αυτό το θαύμα ήρθε απο το τέρμα που σημείωσε ο Γιώργος Καραγκούνης,στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Φερνάντο Σάντος,έκανε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα που άλλαξαν την ομάδα σε σχέση,με τις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις. Την ίδια ώρα η Τσεχία κέρδισε με 1-0 την Πολωνία. Έτσι οι διοργανωτές Πολωνοί και το φαβορί που ήταν οι Ρώσοι,έμειναν εκτός συνέχειας. Στην συνέντευξη τύπου ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας,έβαλε αρκετούς στην θέση τους και αυτό είναι κάτι για τον οποίον τολμώ και τον θαυμάζω περισσότερο. 


Δανία - Γερμανία:21:45
Διαιτητής:Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο
Γήπεδο:Αρένα Λβίβ,Λβίβ


Αν κρίνω απο τον διαιτητή,στην αναμέτρηση θα υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον,απο τα σφυρίγματα που θα δώσει και φυσικά στο κατά πόσο παίζει να κάνει ζημιά στην Δανία ή την Γερμανία. Πάντως το παιχνίδι με βάση τα ονόματα των δυο ομάδων,δείχνει θεωρητικά,εύκολο αλλά η Δανία,αν πάρει την νίκη περνά στην επόμενη φάση και σε συνδυασμό με νίκη της Πορτογαλία με τέρματα,τότε κινδυνεύει το μεγάλο φαβορί. Όπως καταλαβαίνετε τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ο Γκόμεζ για ακόμα μια φορά θα είναι απο τα μεγάλα όπλα της ομάδας του Γιοακίμ Λέβ,ενώ ο Μόρτεν Όλσεν,δεν έχει παίχτες ούτε της ποιότητας,αλλά ούτε της δυναμικής των Γερμανών. Στοιχηματικά,το διπλό έχει το πρώτο λόγο,αλλά και τα πολλά τέρματα μια καλύτερη απόδοση. 


Πορτογαλία - Ολλανδία:21:45-ΕΤ1
Διαιτητής:Νίκολα Ριτσόλι
Γήπεδο:Μέταλιστ Στάντιουμ,Χάρκοβο


Είναι το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας,στην τρίτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου,σε αυτή την τελική φάση. Η Πορτογαλία,ζητά την νίκη για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εξάλλου και σε πιθανή ισοβαθμία με την Δανία,είναι απο πάνω λόγο και την νίκη με τον Βαρέλα και το 2-3 στο τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής. Η Ολλανδία,ζητά ένα θαύμα μεγαλύτερο και απο αυτό της Ελλάδας,αφού δεν θέλει απλά την νίκη,απέναντι στην Πορτογαλία,αλλά και με πολλά τέρματα,ώστε να ελπίζει σε πιθανή πρόκριση στα προημιτελικά. Πάντως,αγωνιστικά η Ολλανδία,μόνο καλή ομάδα δεν δείχνει με τους παίχτες που είναι τα βαριά χαρτιά στην μεσαία,αλλά και επιθετική γραμμή. Έχει πετύχει με το ζόρι το πρώτο τέρμα και μην ξεχνάμε τι έχουμε δει. Τα βασικά στελέχη να αγωνίζονται όσο μπορούν,για τον ευατό τους,παρά για το σύνολο. 




Γλυκό απόλυτο,ήταν αυτό που κάναμε στην χθεσινή ημέρα. Η Ελλάδα έκανε το θαύμα της και πέρα απο την νίκη,πήρε και την πρόκριση αφήνοντας έξω την Ρωσία. Την ίδια ώρα η Τσεχία πήρε ένα σημαντικό τρίποντο που την έκανε να περάσει και ως πρώτη. Στα σημερινά παιχνίδια,θεωρώ ότι θα έχουμε πολλά τέρματα...


118 Δανία - Γερμανία > Over > 1,65 ΠΕΡΑΣΕ 1-2


119 Πορτογαλία - Ολλανδία > Over > 1,55 ΠΕΡΑΣΕ 2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου