Σελίδες

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Ημέρα 2η...0/4


Η Πρεμιέρα έγινε. Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο παρά τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν και έμεινε με τους Πολωνούς στο 1-1. Βέβαια και ο διαιτητής έβαλε κακώς το χεράκι του. Τελικός το παιχνίδι με την Τσεχιά,η οποία χθες το βράδυ δέχτηκε μεγάλη ήττα με 4-1. Απόψε συνεχίζουμε με τις ομάδες που αγωνίζονται απο τον δεύτερο όμιλο. Η Ρωσία,απο την πρώτη στιγμή ήταν το φαβορί στον όμιλο και εφόσον κερδίσει και την Πολωνία,θα έχει πάρει ταυτόχρονα και την πρόκριση,έχοντας την δυνατότητα στο παιχνίδι με την Ελλάδα να ξεκουράσει βασικά πρόσωπα και να παίξει χωρίς να κυνηγά κάτι ιδιαίτερο. 


Αυτά,για τον πρώτο όμιλο. Σήμερα σειρά έχει ο δεύτερος όμιλος στον οποίον αν εξαιρέσουμε εν μέρη την Δανία,όλα μένουν ανοιχτά για τις: Γερμανία, Ολλανδία και Πορτογαλία που θα τα δώσουν όλα απο την πρώτη στιγμή. Στις 19:00 απο το Χάρκοβο της Ουκρανίας, η Ολλανδία θέλει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά,την στιγμή που η Δανία,θα προσπαθήσει να τους διαψεύσει όλους. Ενώ,στις 21:45 στην Αρένα Λβίβ,της Ουκρανίας υπάρχει το πολύ σπουδαίο,ίσως και σκληρό παιχνίδι της Γερμανίας με την Πορτογαλία. 


Ολλανδία - Δανία:19:00-ΕΤ1
Διαιτητής:Νταμίρ Σκόμινα
Γήπεδο:Μέταλιστ Στάντιουμ,Χάρκοβο


Μπορεί η πρεμιέρα σε κάθε διοργάνωση ή και σε κάθε όμιλο να κρύβει ιδιαίτερες παγίδες,όμως στην συγκεκριμένη αναμέτρηση η Ολλανδία δεν είναι απλά το φαβορί του σήμερα,αλλά μια εκ των ομάδων που μπορεί να φτάσει μέχρι και τον τελικό. Η ομάδα του Μπέρτ Φαν Μαρβαϊκ έχει αρκετούς παίχτες με ποιότητα κυρίως στην μεσαία,αλλά και επιθετική γραμμή. Κάπου έδω να πούμε ότι η Ολλανδική Ομοσπονδία,αποφάσισε να απομακρύνει τον Ρόμπεν,απο το ενδεχόμενο κάποιου κερδισμένου πέναλτι. Απο την άλλη μεριά,έχουμε την Δανία. Μια ομάδα όπως αυτή του Μόρτεν Όλσεν που δεν έχει κάποιος φυσικό ηγέτη θα προσπαθήσει όσο αυτό είναι δυνατό,να κάνει το δικό της παιχνίδι. Αν βέβαια τώρα το πάμε και λίγο στοιχηματικά,φοβάμαι πως οι Δανοί θα έχουν την τύχη της χθεσινής Τσεχίας.


Γερμανία - Πορτογαλία:21:45-ΕΤ1
Διαιτητής:Στεφάν Λανουά
Γήπεδο:Αρένα Λβίβ,Λβίβ


Χρονικά,θα είναι το πρώτο μεγάλο παιχνίδι αυτής της τελικής φάσης των ομίλων. Γερμανοί και Πορτογάλοι,με το <<καλημέρα>> έχουν σοβαρό ραντεβού,το οποίο ενδέχεται να δώσει σημαντικό προβάδισμα στην μία ή την άλλη ομάδα. Ο Γιοακίμ Λέβ,αλλά και όλοι οι φίλοι της Εθνικής Γερμανίας,όπως και η Άνγκελα Μέρκελ,η οποία φανατικά παρακολουθεί κάθε αγώνα της Γερμανίας,σε τελικές φάσεις μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων,θέλουν να δούν την Γερμανία,μετά απο αρκετά χρονιά στην κορυφή της Ευρώπης. Απο την άλλη μεριά,όλοι μας περιμένουμε να δούμε τον Ρονάλντο,να δίνει και ουσιαστικά το παρόν σε ένα μεγάλο παιχνίδι. Στο κομμάτι του προπονητή δεν νιώθω ότι ο Πάουλο Μπρέντο,μπορεί να σηκώσει το βάρος αυτών των παιχτών. 




Μετά,το χθεσινό πρώτο απόλυτο στην πρώτη ημέρα της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκου Πρωταθλήματος,Euro 2012 στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Ώρα να δούμε τον δρόμο που θα διαλέξουμε στην σημερινή ημέρα.


102 ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΔΑΝΙΑ > ΑΣΟΣ/OVER > 1,50/1,80 ΧΑΘΗΚΕ - ΧΑΘΗΚΕ 0-1


103 ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ > OVER/GOAL-GOAL > 1,65/1,55 ΧΑΘΗΚΕ - ΧΑΘΗΚΕ 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου