Σελίδες

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Ημέρα 3η...3/4

Η Δεύτερη ημέρα των τελικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος,Euro 2012 στα γήπεδα της Ουκρανίας,δεν θα έλεγα ότι βγήκε σε καλό. Ειδικά στο αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού. Η Δανία,κατάφερε να μας διαψεύσει τελικά όλους και να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο απέναντι στους πολύ κατώτερους,Ολλανδούς. Όπως είδαμε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Μπέρτ Φαν Μαρβαϊκ,σε πολλά σημεία ήταν ιδιαίτερα απελπισμένος που ώρες-ώρες σου έδινε την εντύπωση πως θα αλλάξει και θα μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο,θέλοντας να κάνει ότι δεν έκαναν οι παίχτες του. Στο άλλο παιχνίδι,του ίδιου ομίλου η Γερμανία με το ζόρι κατάφερε να πάρει τελικά το τρίποντο απέναντι στην Πορτογαλία,σε μια αναμέτρηση κατώτερη των όσων περιμέναμε. Ίσα-ίσα που αρκετοί θα είδαμε την ματσάρα που παίχτηκε στην Αμερική,ανάμεσα σε Αργεντινή και Βραζιλία. Πάντως,η Πορτογαλία για να είμαστε δίκαιοι,πέρα απο τα στοιχήματα,άξιζε ένα τέρμα.

Ισπανία - Ιταλία:19:00-ΕΤ1
Διαιτητής:Βίκτορ Κάσαϊ
Γήπεδο:Αρένα Γκντάνσκ,Γκντάνσκ


Εδώ έχουμε να κάνουμε το μεγάλο παιχνίδι του τρίτου ομίλου. Η ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε έχοντας κατακτήσει το προηγούμενο ευρωπαϊκο πρωτάθλημα,και το τελευταίο παγκόσμιο κύπελλο,αντιμετωπίζει την Ιταλία που έρχεται απο ένα ακόμα σκάνδαλο στημένων αγώνων. Οι Ισπανοί,θέλουν να σπάσουν κάθε ρεκόρ και οι Ιταλοί,να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης,μετά την τελευταία μεγάλη κούπα στο Μουντιάλ του 2006,στα πέναλτι κόντρα στην Γαλλία. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι τυπικά γηπεδούχοι,έχουν μια ενδεκάδα που δεν παίζεται εύκολα,αλλά και οι τυπικά φιλοξενούμενοι με τους Ντι Νατάλε,Μπαλοτέλι,Πίρλο να προέρχονται απο μεγάλες χρονιές,θα μας κάνει να δούμε ένα μεγάλο παιχνίδι.Ελπίζω να μην γίνει μια φούσκα,όπως ήταν το Γερμανία - Πορτογαλία. Στοιχηματικά,τα πάντα μπορούν να είναι ανοιχτά ως προς το τελικό αποτέλεσμα.

Ιρλανδία - Κροατία:21:45-ΕΤ1
Διαιτητής:Μπιόνρ Κούιπερς
Γήπεδο:Μούνισιπαλ Στάντιουμ,Πόζναν


Απορώ,για την ώρα που διάλεξαν οι διοργανωτές  να μας δείξουν την συγκεκριμένη αναμέτριση. Στο αγωνιστικό κομμάτι,έχουμε να κάνουμε με δυο ισορροπημένες ομάδες. Για την ακρίβεια,αυτό που δίνει στην Κροατία,ένα μικρό φαβορί,είναι πως διαθέτει παίχτες οι οποίοι μπορούν με 2-3 φάσεις να σου κάνουν την διαφορά. Απο την πλευρά της Ιρλανδίας,ξεχωρίζει καλώς ή κακώς η παρουσία του Τζιοβάνι Τραπατόνι. Στα του παιχνιδιού,περιμένουμε την Ιρλανδία,με άκρως αμυντικούς ρυθμούς και την Κροατία,να προσπαθεί να σπάσει αυτού του είδους την άμυνα. Θα το καταφέρει; Στοιχηματικά,έχουμε να κάνουμε με ένα ιδιαίτερα μοιρασμένο παιχνίδι,στο οποίο δύσκολα θα μπουν πολλά τέρματα.



Στην δεύτερη ημέρα των τελικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος,τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε. Σήμερα,είναι άκρως επικίνδυνα,αλλά θα το παλέψουμε,ψάχνοντας το ταμείο,όπως στην πρώτη ημέρα. 

104 Ισπανία - Ιταλία > Goal-Goal / X2 / Over > 1,85 / 1.95 / 2,00 ΠΕΡΑΣΕ - ΠΕΡΑΣΕ - ΧΑΘΗΚΕ 1-1

105 Ιρλανδία - Κροατία > Διπλό / 2,10 ΠΕΡΑΣΕ 1-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου