Σελίδες

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Ημέρα 5η...0/2

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική,όλων των ομίλων της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκου Πρωταθλήματος,Euro 2012. Στο πρώτο παιχνίδι και ντέρμπι,η Γαλλία με την Αγγλία έμειναν στο 1-1,παρά το γεγονός,ότι οι <<Τρικολόρ>>,έκαναν παιχνίδι και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Η Αγγλία,πέρα απο το τέρμα,δεν έκανε και πολλά πράγματα. Στο βραδινό παιχνίδι,η Σουηδία δεν είχε την τύχη με το μέρος της,παρά το ότι προηγήθηκε. Βέβαια έκανε και η ίδια το δικό της λάθος,αφού έμεινε πίσω μετά το τέρμα. Τυχερή,σε πολλά σημεία η Ουκρανία,που έπαιζε και μέσα στο σπίτι της. 


Ελλάδα - Τσεχία:19:00-ΕΤ1
Διαιτητής:Στεφάν Λανουά
Γήπεδο:Βρότσλαβ


Στην πρεμιέρα,την περασμένη Παρασκευή,η Εθνική μας μπήκε δυστηχώς που χαλαρά,σε σχέση με το πως θα έπρεπε και το πλήρωσε απο δεξιά μεριά της επίθεσης των Πολωνών και την αριστερή της αμυντικής μας γραμμής,με την Χολέβας,να χολένει και τον Χαλκιά να κάνει την γνωστή,έξοδο Μεσολογγίου. Απο εκεί και έπειτα ισορροπήσαμε το παιχνίδι και στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου καταφέραμε να πάρουμε το 1-1,με το οποίο ελπίζουμε. Η Τσεχία,στο παιχνίδι με την Ρωσία,μπήκε όπως θα έπρεπε αν και οι Ρώσοι τους καθάρισαν με αντεπιθέσεις. Σίγουρα,δεν αποτελεί το φαβορί,άλλων εποχών,αλλά χρειάζεται σεβασμός. Στοιχηματικά,ο ΟΠΑΠ προκαλεί με τον άσο που κοντεύει στο 3,00.


Πολωνία - Ρωσία:21:45-ΕΤ1
Διαιτητής:Βόλφγκανγκ Στάρτ
Γήπεδο:Βαρσοβία


Οι διοργανωτές,κατά το ήμιση,δεν έδειξαν και φοβερά πράγματα,πέρα απο τα πρώτα 15-20 λεπτά στο μεταξύ μας παιχνίδι και σήμερα αν δεν πάρουν κάτι ουσιαστικά,δεν αφήνουν και πολλές πιθανότητες. Απο την άλλη μεριά,η Ρωσία δείχνει σημαντική δυνατή και πολύ δύσκολα θα χάσει την πρωτιά στον συγκεκριμένο όμιλο. Σήμερα,δεν ξέρω γιατί ο ΟΠΑΠ μας προκαλεί με τις αποδόσεις του και εδώ,αλλά οι Ρώσοι,είναι καθαρά το μεγάλο φαβορί και φοβάμαι,το κατά πόσο θα σεβαστούν τους κατά το ήμιση διοργανωτές,μιας και το παιχνίδι μπορεί να ξεφύγει για τα καλά,υπέρ των φιλοξενουμένων. Όλα βέβαια,θα φανούν στο γήπεδο.




Αν εξαιρέσουμε κάποια ειδικά στοιχήματα,με το ιδιαίτερο ρίσκο που υπάρχει πάντα,η χθεσινή μέρα στα σημεία δεν πήγε καθόλου καλά. Σήμερα ελπίζω να επιστρέψουμε στα θετικά,όπως Παρασκευή και Κυριακή.


108 ΕΛΛΑΔΑ - ΤΣΕΧΙΑ > > 1,50 ΧΑΘΗΚΕ 1-2


109 ΠΟΛΩΝΙΑ - ΡΩΣΙΑ > ΔΙΠΛΟ > 2,10 ΧΑΘΗΚΕ 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου