Σελίδες

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Ημέρα 9η...2/2

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη αγωνιστική όλων των ομίλων της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκου Πρωταθλήματος,Euro 2012. Στον τέταρτο όμιλο,η Γαλλία για ακόμα μια φορά ήταν καλύτερη,αλλά αυτή την φορά κατάφερε να το δείξει και μέσω του τελικού αποτελέσματος,απέναντι στην σκληροτράχυλη,Ουκρανία. Το βραδινό παιχνίδι,ίσως είναι απο τα καλύτερα ως τώρα και με τον αριθμό τερμάτων,αλλά με τις όσες εναλλαγές στο σκορ και με την Αγγλία,έχοντας και τα μικρο-σφυρίγματα του Σκόμινα,να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο. Πάντως,η Αγγλία,δεν νομίζω πως με την μπάλα που παίζει έχει τύχη απέναντι σε ομάδες όπως η Γερμανία ή η Ισπανία. Κρίμα,για την Σουηδία που αποκλείστηκε. Απο εδώ και πέρα οι αγώνες της τρίτης αγωνιστικής αλλά και των άλλων φάσεων θα γίνονται στις 21:45 και όχι στις 19:00. 



Ελλάδα - Ρωσία:21:45-ΕΤ1

Δαιτητής:Γιόνας Έρισον
Γήπεδο:Εθνικό Στάδιο,Βαρσοβία


Τα λόγια είναι περιττά. Η Μεγάλη στιγμή της αλήθειας έφτασε. Η Εθνική μας καλείται να κάνει και αυτή ένα μεγάλο παιχνίδι,και κυρίως να μην δεχτεί τέρμα στο πρώτο ημίχρονο,ώστε να ελπίζει σε πιθανή πρόκριση. Βέβαια,ακόμα και αν γίνει αυτό το θαύμα και περάσουμε δεν σημαίνει πως όλα θα είναι τέλεια και πως δεν θα έχουν γίνει λάθοι,στα προηγούμενα παιχνίδια με Πολωνία και Τσεχία. Η Ρωσία,δυστηχώς για εμάς δεν έχει περάσει και αυτό θα γίνει μόνο αν πάρει νίκη ή ισοπαλία στο μεταξύ μας παιχνίδι. Ο Φερνάντο Σάντος,άνοιξε τα χαρτιά του,λέγοντας ότι θα χρησιμοποιήσει τον Τζαβέλλα αντί του Χολέβας. Στοιχηματικά,η νίκη της χώρας μας είναι σε μεγάλη απόδοση,αλλά πολλά θα εξαρτηθούν απο το αν θα βγάλουμε χωρίς ζημιά το πρώτο ημίχρονο.


Τσεχία - Πολωνία:21:45-ΝΕΤ
Διαιτητής:Κρεγκ Τόμσον
Γήπεδο:Μουνισιπάλ Στεϊντιουμ,Βρότσλαβ


Αναμέτρηση ζωής και θανάτου. Όποια απο τις δυο ομάδες χάσει τότε φεύγει απο την διοργάνωση. Με ισοπαλία εδώ και νίκη της Ελλάδας,περνάμε με την Ρωσία και φεύγουν και οι δυο. Βέβαια η διαιτησία,πιστεύω ότι δεν θα αφήσει στην άκρη την Πολωνία και δεν αποκλείω και τυχόν πέναλτι σε αμφισβητούμενη φάση. Στοιχηματικά,είναι ένα μοιρασμένο παιχνίδι χωρίς να υπάρχουν μεγάλες διαφορές για την μια ή την άλλη ομάδα. 




Μας τα χάλασε χθες η Σουηδία που έχασε με 2-3,απο την Αγγλία και έτσι αποκλείστηκε,ενώ η Αγγλία θέλει ακόμα μια νίκη,απέναντι στην Ουκρανία. Στο απογευματινό παιχνίδι η Γαλλία επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και πήρε το διπλό.


116 Ελλάδα - Ρωσία > > 2,02 ΠΕΡΑΣΕ 1-0


117 Τσεχία - Πολωνία < > 1,56 ΠΕΡΑΣΕ 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου