Σελίδες

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Αύριο στη 1μμ. η απόφαση για Παναιτωλικό



Αύριο στη 1μμ. αναμένεται να όλα πάνε καλά και δεν έχουμε άλλη αναβολή , η απόφαση της Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ για τις καταγγελίες του Παναιτωλικού  και του Εργοτέλη κατά του Πανιωνίου και της Κέρκυρας αντίστοιχα.


Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στον Παναιτωλικό καθώς περιμένουν την απόφαση της δικαίωσης από την Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ για τις καταγγελίες κατά του Πανιωνίου και της Κέρκυρας. Η απόφαση αναμενόταν να βγει σήμερα το απόγευμα , όμως μετά από τις τελευταίες πληροφορίες μας , η απόφαση λόγω και της ιδιομορφίας και της πολυπλοκότητάς της  πήρε παράταση για αύριο το μεσημέρι στη 1μμ.


Η απόφαση αυτή θα δείξει σε Παναιτωλικό και Εργοτέλη σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο Παναιτωλικός και ο Εργοτέλης. Πάντως πρέπει να σημειωθεί πως απόφαση αυτή δεν είναι τελεσίδικη και σίγουρα θα υπάρξει έφεση από όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές γεγονός που θα πάει την τελική απόφαση λίγο πιο πίσω.


Επιπλέον η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague έχει καλέσει για την Τετάρτη σε απολογία τον Πανιώνιο και την Κέρκυρα για τις ίδιες καταγγελίες ,και εκεί θα διαφανούν και οι προθέσεις της λίγκας για την έφεση της υπόθεσης.


Έτσι μετά την παραπάνω εξέλιξη είναι λογικό οι άνθρωποι του Παναιτωλικού να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς οι ημέρες περνούν και ο προγραμματισμός της ομάδας πάει πίσω γιατί δε γνωρίζουν που θα αγωνίζονται τελικά.


Στη διοίκηση του Παναιτωλικού πάντως εξακολουθούν να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, σύμφωνα και με τις πληροφορίες που έρχονται από τα κέντρα των αποφάσεων , που πλέον βλέπουν με άλλο μάτι τις προσπάθειες δικαίωσης του Παναιτωλικού και του Εργοτέλη.


Πηγήhttp://allsportsagrinio.gr/2012/07/16/%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7-1%CE%BC%CE%BC-%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CF%84%CF%89%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου