Σελίδες

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ: Δεν βλέπουμε Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ελλάδα!




Η ΕΡΤ για μία ακόμη φορά έκανε το θαύμα της. 


Δεύτερη μέρα των Αγώνων, Κυριακή απόγευμα και άρα ημέρα για μεγάλη τηλεθέαση και στην Ελλάδα από τα τρία κανάλια της ΕΡΤ μόλις το ένα έδειχνε Αγώνες. 


Η ΝΕΤ προτιμούσε να προβάλει μία ξένη ταινία και η ΕΤ3 κάτι ντοκιμαντέρ αμφίβολης ποιότητας. 


Από τις 17.30 που στάθηκα μπροστά στην τηλεόραση ως και τις 21.00, Ολυμπιακούς Αγώνες έδειχνε μόνο η ΕΤ1 και αυτή μάλιστα μαγνητοσκοπημένα κομμάτια τους. 


Του Μιχάλη Τσόχου 


Πρώτα είδα σε μαγνητοσκόπηση με αρκετή καθυστέρηση την προσπάθεια του Γκιώνη στο πινγκ πονγκ η οποία ήταν νικηφόρα και στη συνέχεια την προσπάθεια της Μιλλούση στην ενόργανη και πάλι σε μαγνητοσκόπηση. Όσο για τον αγώνα της «Dream Team» στο μπάσκετ, είδαμε μόνο το δεύτερο ημίχρονο και από άλλα αθλήματα δεν πήραμε μυρωδιά. 


Επίσης, απ’ όσο κατάλαβα, δεν βλέπουμε ούτε περιλήψεις προκειμένου να έχουμε μία σφαιρική εικόνα για το τι έχει συμβεί σε όλα τα αθλήματα, γιατί η ΕΡΤ μάλλον δεν πλήρωσε για να πάρει και τα δικαιώματα των περιλήψεων!!! Οι άνθρωποι πλήρωσαν ένα σκασμό εκατ. ευρώ για να πάρουν βαριά-βαριά 15 αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ και δεν δείχνουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες!!! 


Την ώρα που η ΝΕΤ προέβαλε ταινίες και η ΕΤ3 ντοκιμαντέρ, στους Αγώνες είχαμε φουλ δράση στο Λονδίνο. Τελείως ενδεικτικά αναφέρω ότι εκείνη την ώρα στο τένις είχε αγώνα του Φερέρ, αλλά και του Παγδατή, υπήρχαν υπέροχα ματς στο μπάσκετ όπως αυτό της Εθνικής Ισπανίας και πολύ σπουδαία ματς στο ποδόσφαιρο όπως αυτό της Βραζιλίας με τα σούπερ αστέρια Νειμάρ, Πάτο, Οσκαρ σε μεγάλα κέφια. 


Και επίσης πολλά πολλά άλλα σπορ σε δράση που σε όλο τον κόσμο χαίρονταν και εμείς εδώ (όσοι είμαστε τυχεροί και έχουμε δορυφορικά πιάτα) τα ψάχναμε στους δορυφόρους, διότι τα κρατικά κανάλια μας έδειχναν ταινίες και ντοκιμαντέρ… 


Η δημόσια τηλεόραση στην Ελλάδα ήταν πάντα πρόβλημα. Το τελευταίο διάστημα έχει εξελιχθεί σε ΝΤΡΟΠΗ! 


Πηγήhttp://www.sport-fm.gr/article/569633

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου