Σελίδες

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Αστέρες αγνοούνται!



Είκοσι περίπου χρόνια ασταμάτητης παρακολούθησης και καταγραφής της ελληνικής, τηλεοπτικής πραγματικότητας! Μέσα σε δύο δεκαετίες πολλά ήταν τα πρόσωπα που ήρθαν, είδαν και απήλθαν από την μικρή μας οθόνη. Με αφορμή το χιλιοστό τεύχος του περιοδικού καταγράφουμε τις πιο ηχηρές απουσίες!

Αννα Δρούζα
Στην ιδιωτική TV αναπτύχθηκαν φαινόμενα όπως αυτό της... τηλε-ψυχανάλυσης που υπηρέτησε με πάθος η Αννα Δρούζα στο "Μπορώ". Αξέχαστη η εκπομπή της Φραπελιάς μέσα από την κρατική TV που προκάλεσε αντιδράσεις. Από το 2009 που το «Μπορώ» πήγε στο Star, η τηλε-τύχη της παρουσιάστριας, «Αννα-ζητείται»!


Σία Λιαροπούλου
Πρόσωπο που γρήγορα ανέβηκε και γρήγορα «κάηκε» ήταν η Σία Λιαροπούλου, με εκπομπές όπως «Το ζευγάρι της χρονιάς, που αναμφισβήτητα δεν ήταν από τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.


Σεμίνα Διγενή
Για χρόνια μεσουρανούσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Στην ιδιωτική TV σφράγισε την πορεία της με την εκπομπή «Κοίτα τι έκανες» με την οποία από το 2002 μέχρι και το 2007 ταξίδεψε και στον Alpha και στην ΝΕΤ αλλά και στην ΕΤ1. Πλέον ασχολείται με το δικό της site.


Η Κατερίνα Λάσπα ξεκίνησε με μεγάλη φόρα παρουσιάζοντας το «Star Cafe» στο Star και στην συνέχεια το «Bar 2» στο Mega. Όλοι πίστεψαν πως θα υπάρξει σίγουρα συνέχεια ενώ η ίδια χωρίς να το καταλάβει καλά-καλά, βρέθηκε εκτός χώρου.


Ανδρέας Μικρούτσικος
Ταυτισμένος με την ιδιωτική ΤV ξεκίνησε από το «Μεγάλο Παζάρι» και το «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό», για να γίνει ο βασιλιάς των ριάλιτι και των τάλεντ σόου. Καταλήγοντας όμως αργότερα μέχρι και εκπρόσωπος της trash-tv με εκπομπές, όπως το «Από Καρδιάς» που λογικά θέλει να ξεχάσει.


Κατερίνα Καραβάτου
Εκτός TV και... παραπονεμένη. Για έξι χρόνια υπηρέτησε με πάθος το ρεπορτάζ της μεσημεριανής κοινωνικής κριτικής, ενώ το καλοκαίρι που μας πέρασε εξοστρακίστηκε εν μιά νυκτί από τον Alpha, όταν το κανάλι ανέθεσε τη μεσημερινή ζώνη στη Μενεγάκη!


Γιώργος Πολυχρονίου
Η ιδιωτική TV στη γέννησή της τον αγκάλιασε θερμά. Εκανε μεγάλο σουξέ με τη θρυλική «Mega Banka» αλλά και στη συνέχεια με τον επίσης ιστορικό «Τροχό της Τύχης», ενώ πέρασε επιτυχώς και από την πρωινή ζώνη του Mega, για να εξαφανιστεί στη συνέχεια.


Γνωρίσαμε την Πόπη Χατζηδημητρίου στο «Οχι, τα νέα του ΑΝΤ1». Μετά παρουσίασε τον «Πρωινό καφέ» και άλλες εκπομπές, συχνά ως αντικαταστάτρια σε διάφορα πρότζεκτ που έμεναν ακέφαλα, για να εξαφανιστεί τηλεοπτικά παρά την επιτυχή πορεία της.


Μίλτος Μακρίδης
Παρουσιάζοντας το τηλεπαιχνίδι «Ο καλύτερος κερδίζει», φάνηκε να έχει μπροστά του μεγάλη καριέρα. Τελικά όμως εξαφανίστηκε γρήγορα από το γυαλί με την τελευταία ηχηρή και επιτυχημένη τηλεοπτική του παρουσία να είναι την εποχή που ανέλαβε την παρουσίαση του «Bar» στο Mega.


Η Αννίτα Πάνια υπηρέτησε την trash tv με πάθος και χωρίς ενοχές. Ξεκίνησε με το «Χρυσό Κουφέτο» συνέχισε με τα «Παρατράγουδα» και ανέδειξε ένα είδος τηλεόρασης που κατακρίθηκε ως φθηνή. Είχε όμως μεγάλη απήχηση!


Σοφία Αλιμπέρτη
Βασικό πρόσωπο στα ανθηρά χρόνια της ιδιωτικής TV. Από τον Alpha και το «Αυτό μας έλειπε» έως το «Fame Story». Τελευ-ταία της παρουσία το 2009 στο τηλεπαιχνίδι «Είσαι πιο έξυπνος από έναν δεκάχρονο;».


Ράνια Θρασκιά
Ξεκίνησε στον «Oμορφο Κόσμο» μαζί με τον Αρναούτογλου. Στην πορεία απέκτησε τη δική της εκπομπή, το «Κοιτάω Μπροστά» στο Alter για 3 σεζόν, μετά παρουσίασε το «Elatte» ενώ η επιστροφή της στο Αlter με το «Υπάρχει λύση» ήταν ατυχής.


Πηγήhttp://tvnea.blogspot.com/2012/07/blog-post_1020.html#ixzz20WvyU5hO 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου