Σελίδες

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Πήρε παράταση η απόφαση του Διαιτητικού δικαστηρίου (video)


Υπομονή ως την Πέμπτη (26/7) το απόγευμα θα πρέπει να κάνουν η διοίκηση και οι φίλοι του Παναιτωλικού και του Εργοτέλη για να μάθουν αν το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα τους δικαιώσει στη έφεση που κατέθεσαν κατά της απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ για τις παράνομες μεταγραφές της Κέρκυρας και του Πανιωνίου.

Συγκεκριμένα , την Τετάρτη(25/7) το απόγευμα ξεκίνησε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να εκδικάζει την έφεση του Παναιτωλικού και του Εργοτέλη. Η συνεδρίαση ήταν μεγάλη σε διάρκεια καθώς οι ενδιαφερόμενες πλευρές προσκόμισαν τα “χαρτιά” τους και η επιτροπή άρχισε τον “εξονυχιστικό” έλεγχο. Όμως μετά από 3 ώρες περίπου ο νομικός σύμβουλος της Κέρκυρας ζήτησε να φέρει κάποια επιπλέον έγγραφα και έτσι η επιτροπή αποφάσισε να συνεχιστεί η εκδίκαση την επόμενη μέρα (Πέμπτη 26/7).

Παρασκηνιακά ακούγεται πως όλες οι πλευρές παραδέχονται τις παρατυπίες όμως προσπαθούν (και από ότι φαίνεται θα τα καταφέρουν) να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα έτσι ώστε να μείνουν στην κατηγορία Πανιώνιος και Κέρκυρα, παρά το δεδικασμένο πέρσι με τον Ηρακλή που τιμωρήθηκε με υποβιβασμό για το ίδιο παράπτωμα.

Στον Παναιτωλικό πλέον το έχουν πάρει απόφαση πως θα αγωνίζονται στη Football League και αν έρθει κάτι θετικό τελικά από την έφεση τότε θα αναπροσαρμοστούν τα πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν.

Δείτε την τοποθέτηση του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ Παναιτωλικός τι λέει για την υπόθεση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου