Σελίδες

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Aποκλειστικό:Θα κάνει η Μαρία το megaλο βήμα?


Ειλημμένη θεωρείται η απόφαση των μετόχων για απομάκρυνση της Ολγας Τρέμη από το δελτίο του Mega.Το ζήτημα είναι πότε.Ο Χρ.Παναγιωτόπουλος θεωρεί πως η δημοσιογράφος έκλεισε με επιτυχία τον κύκλο της. (Εδώ που τα λέμε,με τέτοια ομάδα & τέτοιο lead-in,ως και ο...Πίου θα έβγαινε πρώτος σκόρερ!).

Τα προβλήματα αρχίζουν από
αυτό το σημείο...Η ομάδα είναι ίδια,το lead-in επίσης,ωστόσο λείπει ο 'τιμονιέρης'.Οι συσκέψεις συνεχίζονται σε αυτή τη βάση,και αρκετά λιγότερο στην έλευση ενός grande ονόματος που θα...ερεθίσει τις ισορροπίες.Δεν είναι καιρός για μεταγραφές εκδοτών & αντιφρονούντων με τη 'γραμμή' της τρόικας...

Η Μαρία Σαράφογλου δεν εμπνέει (ακόμα) agb-ική εμπιστοσύνη στους μετόχους,θεωρείται δε πιθανή η δοκιμαστική της τοποθέτηση στα κεντρικά δελτία του ΣΚ.Οπως και να'χει,αργά η γρήγορα,ο Παναγιωτόπουλος θα της δώσει την κεντρική καρέκλα,την πιστεύει & δεν πρόκειται να κάνει βιαστικές κινήσεις. Φυσικά,ο Στραβελάκης περιμένει (δικαιωματικά για πολλούς) τη θέση του,ως Νο2.Aς μην ξεχνάμε,κρατάει χρόνια την πρωτιά τα Σαββατοκύριακα,έχοντας πολύ μικρότερη 'πάσα' σε σχέση με τα 'Κλεμμένα Ονειρα'.

Ψίθυροι των τελευταίων ημερών 'εκμεταλλεύτηκαν' το πιθανό ναυάγιο της μεταγραφής Λιάτσου στη ΝΕΤ,και κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις.Λέτε?(Μπά...).
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ & AΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ:Η ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ MEGA...ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ...

tvnea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου